SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arguvan'da Düzenleme Çalışması

0
Güncellendi - 2018-04-20 03:23:13
Arguvan'da Düzenleme Çalışması
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan Belediyesi tarafından ilçe merkezinin giriş-çıkışları, kavşaklar ve refüjlerin yenilenmesi çalışmaları devam ediyor.

İlçe merkezinin girişinden başlayarak çarşı yoluna kadar uzanan kaldırım çalışmaları çerçevesinde fidan dikimi de devam ediyor. Çalışmalarla ilçenin çehresi değişirken belediye ekipleri çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Mahalle ve çarşı içerisinde kanalizasyon ve yağmurlama suyu çalışmaları nedeniyle bozulan yol ve kaldırımların bakım ve onarımına yoğunlaşan belediye ekipleri bahar mevsiminin gelmesi nedeni ile ağaçlandırma çalışmalarına da hız verdi. Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, yürütülen düzenleme ve ağaçlandırma çalışmasını yerinde inceledi. Refüje ağaçlardan bir tanesini kendisi yerleştiren Başkan Kızıldaş Prof. Dr. Temel Yılmaz Caddesinde orta refüjlere ıhlamur ağaçlarını dikmeye başladıklarını söyledi.

Başkan Kızıldaş, “Caddelerimize nitelikli ağaçlar dikiyoruz. Parke taşı ile kaplama olan kaldırımların düzenlenme çalışmaları yanında, orta refüj ve yaya kaldırımlarına yeni fidanlar dikiliyor. İlçemiz yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmalarının bitiminde daha modern bir görünüm kazanacak" diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız