SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arguvan'da Huzur Toplantısı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, Arguvan İlçe Emniyet Amirliği'nde faaliyete geçen Toplum Destekli Polislik (TDP) irtibat görevlileri ile birlikte huzur toplantısı düzenlendi.

İlçe Emniyet Amirliği tarafından Arguvan Lisesi'nde düzenlenen toplantıya, Arguvan Kaymakamı Mehmet Maraşlı, İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Belediye Başkanı Hüseyin Taştan, Polisevi Şube Müdürü Sezai Kablan, Güvenlik Şube Müdürü Ahmet Ekici, Trafik Tescil Şube Müdürü Ali Aygün, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdür Yardımcısı Harun Dutlar, ilçe Emniyet Amiri Mehmet User, Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Süleyman Hançer, mahalle ve köy muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

Toplantıda ilk olarak, Polis Memuru Osman Pınar, Toplum Destekli Polislik faaliyetleri ile vatandaşların daha güvenli bir ortamda yaşamaları için alınması gereken tedbirler ve bilgi paylaşımının önemini vurgulayan bir sunum gerçekleştirdi.

İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya yaptığı konuşmada, "Birbirimizi daha iyi anlamak ve tanımak için buradayız. Burada okuyan öğrencilerimizi 28 Mart'ta Malatya'da gezdirdik. Onların mutluluklarını görmek bizi de mutlu etti" dedi.

Arguvan Kaymakamı Mehmet Maraşlı ise asayiş olaylarının ilçelerinde olmamasının bundan da sonra olmayacağı anlamına gelmediğini, burada meydana gelmeyen bir olayın başka bir yerde başlarına gelebileceğini belirterek, tedbir almanın önemli olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Hüseyin Taştan da, Malatya Emniyet Müdürlüğü'nün böyle güzel bir etkinliği ilçelerinde gerçekleştirmelerinden dolayı onur duyduğunu" belirterek, yetkililere teşekkür etti.

Daha sonra ilçenin sorunları ve çözüm yolları hakkında karşılıklı sohbet havasında görüşmelere devam edildi.
Katılımcı muhtarlarının her birisinin görüş, talep ve önerilerinin sorulduğu sohbette muhtarlar, ilçedeki emniyet hizmetlerinden ve polislik anlayışından çok memnun olduklarını beyan ederek yetkililere teşekkür ettiler ve kendi köylerine de davet ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız