SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arguvan'da Kızılay'a Kan Bağışı

0
Güncellendi - 2016-10-20 02:03:40
Arguvan'da Kızılay'a Kan Bağışı
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan ilçesinde kurulan Kızılay'ın kan bağış aracına 42 ünite kan bağışında bulunuldu.

Türk Kızılayı kan bağış aracında görevli Doktor Mesut Akyüz, yaptığı açıklamada, kan bağış kazanım uzmanıyla ilçede kan bağışı aracının konuşlandırdıklarını ve 42 ünite kan topladıklarını belirtti.

Arguvan halkının bağış konusunda desteğini esirgemediğini ifade eden Akyüz, ayrıca Kaymakam Selçuk Yosunkaya ile Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş'ında kan bağışında bulunduğunu belirterek, yetkililere gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.

AA

kanbağışı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız