SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arguvan'da Yangın

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:35:29
Arguvan'da Yangın
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan İlçe Merkezinde Tepebağ Mahallesinde henüz sebebi belli olmayan yangın korku dolu anlar yaşattı.

İki ahşap binayı birbirine bağlayan samanlık tarafından çıktığı iddia edilen yangının, iki binaya birden sıçradığı belirtildi. 4 evin bulunduğu iki ayrı binada, kısa sürede çatıyı tutuşturan alevleri, gören vatandaşlar itfaiyeye haber verdi.

Arguvan’da 3 ayrı noktada Ermişli ve Kızık da çıkan yangın nedeniyle İtfaiye ekipleri olaya gecikmeli olarak gelebildi. Arguvan Belediyesi ekipleri ile olaya hemen müdahale etmesi olası bir faciayı önledi.

Yangında ölen ya da yaralanan olmazken,bir büyükbaş hayvan telef oldu, evler ise kullanılamaz hale geldi.

Olay, yerine başka bir yangından gelen Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ise yangında evleri yanan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, mağduriyetlerinin giderilmesi noktasında Arguvan Belediyesi olarak yanlarında olacaklarını belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız