SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arguvan'da Yol Açma ve Genişletme Çalışması

0
Güncellendi - 2018-12-07 04:21:59
Arguvan'da Yol Açma ve Genişletme Çalışması
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Arguvan’a bağlı Asmaca ve Ermişli’de yol genişletme çalışmaları, Armutlu Mahallesinde ise yeni yol açma çalışmaları yaptı. 5.5 kilometrelik yol çalışmalarıyla yollar daha güvenli hale geldi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi ilçelerdeki yatırım ve hizmetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Arguvan’da yeni yol açma, yol genişletme ve yol altyapı çalışmaları yapılıyor.

Malatya’nın bütün ilçelerinde yol hizmetleri noktasında önemli çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi Arguvan’da ulaşımın daha konforlu ve güvenli yapılabilmesi için hizmetler üretmeye devam ediyor.

Asmaca Mahallesini Ömerağa Mevkiine bağlayan 1.7 kilometre uzunluğundaki yolu genişleten Büyükşehir Belediyesi, asfalt öncesi serilen elek altı malzemeyi sererek yolu asfalta hazır hale getirdi. 2 metre genişliğindeki yolu 4 metre genişliğine çıkaran Büyükşehir Belediyesi yolu gelecek yıl asfaltlayacak.

Asmaca Mahalle yolunda 300 metrelik tehlikeli virajda ise genişletme çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, tehlike arz eden noktayı 3 metreden 5 metre genişliğe çıkarıyor.

Armutlu’da yeni yol açıldı, Ermişli’de genişletme yapıldı

Büyükşehir Belediyesi Armutlu Mahallesinde 1.5 kilometre uzunluğunda 5 metre genişliğinde yeni bir yol açarak ulaşımın daha kolay yapılmasını sağladı. Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz yıl da Armutlu Mahallesinde 5.5 kilometrelik yeni bir yol açmıştı. Ermişli Mısır mevkiinin ulaşımını sağlayan ve çok dar olan 2 kilometrelik yol da genişletilerek 2 metreden 5 metreye çıkarıldı.

Bölge sakinleri yapılan yol çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkür ettiler. Yol genişletme ve yeni yol açma çalışmalarıyla ulaşım şartlarının düzeldiğini, yapılacak asfalt çalışmalarıyla kaliteli yollara sahip olacaklarını ifade eden vatandaşlar, “İki aracın karşılıklı geçmekte zorluk yaşadığı yollarımız güzel ve konforlu olmaya başladı. Emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyoruz” dediler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Hacı polat (5 yıl önce)
    Göz boyama..
    0
    0
    Yanıtla