SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arguvan'dan Kızılderili Grubuna..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'nce 'Güvenli Okul Projesi' tanıtımı kapsamında davetli olarak Malatya'ya gelen 'Kızılderililer' müzik grubu kent merkezinde konser verdi.

Soykan Parkı'nda kurulan sahnede kalabalık bir topluluğa verilen konserde grup Kızılderili şarkılarından örnekler sundu.

Kızılderili Müzik Grubu'nda yer alan, aslen Malatya Arguvan ilçesi nüfusuna kayıtlı Sevda Bozkurt, "Kızılderili Müzik Grubu ile Amerika'da tanıştım. Müzik Grubu'nda elemana ihtiyaç vardı. Ben de kabul ettim ve onlarla birlikteyiz. Yıllar sonrasında memleketime gelmekten dolayı mutluyum" dedi.

Sevda Bozkurt konser sırasında topluluğu " Şarkıları nasıl buldunuz? Değişik bir müzik değil mi?. Daha önce Malatya Arguvan türkülerini seslendiriyordum, şimdi bu müziği seslendiriyorum. Bazen böyle şeyler oluyor" dedi.

Grubun konserini meydanda toplanan Malatyalılar ilgi ile dinlediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız