SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arguvan'ın Trafik Tescili Malatya'dan

0
Güncellendi - 2016-06-11 02:50:37
Arguvan'ın Trafik Tescili Malatya'dan
A- A+ PAYLAŞ

Arguvanlılar artık trafik tescil işlemlerini Hekimhan ilçesi yerine kent merkezinden yaptıracak.

Arguvan Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Arguvan'da yaşayan vatandaşların araçların tescil işlemleri ve sürücü belgesi işlemlerinin Hekimhan ilçesinden alınarak Malatya Merkez Trafik Tescil Şube Müdürlüğüne verildiğini bildirdi.

Hekimhan'ın Arguvan'a 42 kilometre uzaklıkta olduğunu ancak karayolunun çok virajlı olması ve ilçe merkezinden Hekimhan'a tarifeli veya tarifesiz yolcu taşımacılığı yapılmadığı için çoğu vatandaşların il merkezine giderek buradan Hekimhan'a giderek işlemlerini bitirmek için çaba gösterdiklerini anlatan Yosunkaya, yaşanan sıkıntıların önüne geçilmesi için halen Hekimhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği tarafından yürütülen kayıt ve tescil sürücü belgesi işlemlerinin bundan sonra Malatya Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürlüğünce yürütülmesi hususunda gerekli düzenlemelerin yapıldığını kaydetti.

Yosunkaya, sağlanan kolaylık dolayısıyla Malatya Merkez Trafik Tescil Şube Müdürlüğü ve ilçe Emniyet Amirliğine teşekkür etti.

Arguvan İlçe Emniyet Amiri Göksel Akar da Kaymakam Yosunkaya'nın girişimleriyle trafik tescil işlemlerinin Malatya Emniyet Müdürlüğünde yapılabilmesi için Emniyet Genel Müdürlüğünce onay verildiğini söyledi. Akar, artık Arguvanlıların araçlarına ilişkin tüm işlemlerini Malatya merkezde yapabileceklerini ifade etti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • malatyam (7 yıl önce)
    kaymakam bey çok büyük bir hizmet yormayın lütfen kendinizi
    0
    0
    Yanıtla