SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arguvanlılar Hacı Bektaş'ta

A- A+ PAYLAŞ

Ankara Arguvanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği 23 Mayıs Cumartesi günü 153 kişi ile Hacı Bektaş’a ziyarette bulundu.

Cumartesi gecesi saat 03.00’de 2 otomobil aşçı ile 10 kişilik bir ekip önceden gidip kurbanlar kestirip hazırlıklar yaptılar. Sabah saat 06.00 da semtlerden servislerle alınan Arguvanlılar, Samsun yolunda buluşup saat 07.00 de 3 otobüs 2 otomobil ile hareket ettiler.

Saat 10.30 da Hacı Bektaş’ta olan kafile önce daha evvel ayarlanmış kılavuzların anlatımıyla türbeyi ziyaret etti. Çarşıyı gezip alışveriş yaptılar. Daha sonra Ozanlar Anıtı ve Delikli Taşa (Çilehaneye) geçtiler.

Burada Dede Rahmi Orhan’ın lokma duasını okumasından sonra yine güzel organize edilmiş görevliler hızlı ve düzenli lokma dağıtımına geçildi. Buraya Arguvan Belediye Başkanı Sn. Hüseyin Taştan, eşi ve kızı ile Hacı Bektaş Belediye Başkanı Sn. Ali Rıza Selmanpakoğlu da katıldı. Lokmalar yendikten sonra delikli taş ziyareti gerçekleştiren kafile saat 15.15 de Hacı Bektaş’ tan ayrıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız