SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Arıtma Tesisi Yapılacak'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, il yönetimi ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Şahnahan Belediyesini ziyaret etti.

Şahnahan Belediyesi'ni ziyarette muhtarları da tek tek dinleyen milletvekili Çalık, sorunlarla ilgili bilgi aldı ve çözümler noktasında kurum müdürlerini arayarak sorunlar hakkında en kısa zamanda çözülmesi için ellerinde gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Öznur Çalık, şunları kaydetti:

"Şahnahan Belediye Başkanımızın bize iletmiş olduğu Şahnahan kanallarındaki özellikle arıtma tesisinden kaynaklanan 1. ve 2. organize sanayi bölgesindeki atıkların Şahnahan kanallarına karışması dolayısıyla yaşanan hem kirlilik hem kötü koku dolayısıyla organize sanayi müdürümüzle yapmış olduğumuz görüşmelerde daha öncede iletilen sorunlar çerçevesinde Sanayi Bakanlığımızla yapmış olduğumuz girişimler neticesinde 2.organize sanayine bir arıtma tesisi yapılacak. 2 milyon lira ödenek ayrıldı. Sanayi Bakanlığımızla yapmış olduğumuz girişimler neticesinde inşallah 2010 yılında Malatya'mıza kazandırılmış olacak. Ayrıca organize sanayinin doğalgazı dahil olmak üzere bütün işleri bitmiş vaziyette yatırıma hazır hale getirilecek. Şahnahan'ın yolla ilgili Suluköy, Şahnahan grup yolu 7 kilometrelik asfaltlanmasıyla ilgili arkadaşlarımızla görüştük. Buranın asfaltla ilgili işlemlerin yapılmasını isteyeceğiz. Sağlık ocağı yapımıyla ilgili şuanda 2010 yılında inşallah Şahnahan'a sağlık ocağını kazandırmış olacağız ve hep beraberde açılışını yapacağız. Okullarımızla ilgili Şahnahan Şehit Recai Vardar ilköğretim okulunun öğrenci sayısının fazla olduğu ve bu konuda da iki sınıfta topluca ders yapıldığını ilettiniz ve bununla ilgili Milli Eğitim il müdürüyle yapmış olduğumuz görüşmede programa alınmış olmasına rağmen ödenek yokluğundan kaynaklanan bir sıkıntı vardı. Milli Eğitim il müdürümüzle görüştük.

Bakanlığımızla temasa geçip Şehit Recai Vardar İlköğretim Okulu'nun yeniden yapılması için gerekli takibi hep beraber yapacağız. Ayrıca Şahnahan'ın bir lise ihtiyacı var. Bu liseyle de ilgili olarak arsa tahsisi yapılırsa bu da en kısa zamanda Şahnahan'a bir lise kazandırılması Şahnahan, Bindal, Sulu köy, Özal, Karahan, Topraktepe, Tepeköy mıntıkasında oluşturulacak bir lise bizim için çok önemli olacaktır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız