SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Arıtman, Kökten Irkçı!'

A- A+ PAYLAŞ

Bem- Bir- Sen Şube Başkanı ve Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürü Hanifi Acar, Cumhurbaşkanının etnik kökeni ile ilgili iddialar içeren sözleri nedeniyle CHP milletvekili Canan Arıtman'a tepki gösterdi.

Acar, yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"İnsanlık tarihi boyunca faşist, ırkçı, dar kafalılar her zaman başkalarını ret ederek, zayıfı ezerek beslenmişlerdir. İslam’ın 1400 yıl önce ret ettiği bu zihniyet bu gün bütün dünya insanlarınca ret ediliyor.

“Kökten ırkçı” CHP İzmir Milletvekili Canan ARITMAN hanım çağın gerisinde kaldığını ispatlarcasına sayın Cumhurbaşkanımızın muhterem validelerinin etnik kökenini sorguluyor.

Sayın Arıtman’a 70 milyon Anadolu insanı adına cevap veriyorum.Sizin gibi kendi partisinin yaptığı Başörtüsü açılımını bile hazmedemeyen, inançlara saygısı olmayan biri olacağımıza; insanlara ve inançlarına saygı duyan sıradan bir olmaya razıyız.Anadolu insanının hemen hepsi ölüm ve ötesine inanan insanlardır.Kabirde sorgu melekleri Münker-Nekir “Türk’müsün, Kürt’müsün, Ermeni’misin, Çerkez’misin, Laz’mısın…” diye sormuyor Rabbin kim ? Nebin kim ? diye soruyor.

Hiç kimse kendi isteği ile mensup olduğu kökeni seçemez Yaratıcı güç istediğini istediği kökenden yaratır.Asıl marifet Yaratıcıya ve onun yarattıklarına saygılı olabilmektedir.

Yüzde doksandokuzu Müslüman olan Türkler de sizin bu dar fikirlerinizi benimsemiyorlardır.Çünkü siz Müslüman Türk çocuklarının kendi öz yurtlarında özgürce giyinmesine bile karşısınız. Sizi ve sizin gibi düşünen kökten ırkçıları hangi kökenden gelirse gelsin insanlığa saygılı olamaya davet ediyorum.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız