SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Arıza Giderildi, Enerji Verildi"

0
Güncellendi - 2017-08-16 21:15:07
A- A+ PAYLAŞ

Bazı bölgelerde Salı akşamından itibaren aralıklı elektrik kesintilerine yolaçan arızanın giderildiği ve tüm şebekelere enerji verildiği bildirildi.

Malatya Valiliği'nden konuya ilişkin olarak Çarşamba akşam saatlerinde şu açıklama yapıldı:

"Türk Telekom ekipleri tarafından Ankara yolu-İpaş kavşağında yapılan yatay sondaj çalışması esnasında ana enerji kablosunda arıza meydana gelmiş bu nedenle 15 Ağustos 2017 günü akşam saatlerinde şehrin bazı bölgelerinde elektrik kesintisi olmuştur.

Elektrik kesintisinin şehrin önemli bir bölümünü kapsaması nedeniyle Valilik Makamınca Vali Yardımcısı Abdulkadir DURAN başkanlığında kriz merkezi oluşturularak ilgili birimlerle temas kurulmuş arıza giderilinceye kadar (yaklaşık 1,5 saatlik çalışma sonunda) diğer trafolardan elektrik verilmiş olup bugün saat 18.00 itibariyle de arızalar giderilerek tüm elektrik şebekelerine normal şekilde enerji verilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunulur."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız