SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arıza mı Yoksa Beceriksizlik mi?

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:23:07
Arıza mı Yoksa Beceriksizlik mi?
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından son zamanlarda basın kuruluşlarına geçilen bültenlerdeki su kesintisi bilgilendirmesinin, suların kesildikten sonra yapılması kafaları karıştırıyor. Suların kesildikten sonra bilgilendirme yapılması vatandaşları çileden çıkarır hale geldi. 

Şehrin bir çok yerinde özensizce yapılan yol ve kaldırım çalışmaları devam ederken, son zamanlarda sık sık  arızalandığı iddia edilen 'içme suyu şebeke' hatları nedeni ile vatandaşlar uzun süre susuz kalıyor. Hatların gerçekten arızalandığı mı, yoksa özensiz çalışmalar sonucu zarar mı gördüğü merak konusu oldu. 

Malatya Belediyesi tarafından bugünde yapılan açıklamada, Sıtmapınarı Zapçıoğlu Caddesi’nde  geçmekte olan Q400’lük içme suyu şebeke hattında arıza meydana geldiği iddia edildi. Belediye tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere ver yerildi; 

"24.07.2013 meydana gelen bir arızadan dolayı; Şifa, Niyazi, Kavaklıbağ ve Büyük Mustafapaşa mahallelerinde su kesintisi olmuştur. Arızanın giderilmesi için çalışmalar devam etmekte olup, bugün saat 17.00’ye doğru arızanın giderilerek söz konusu mahallelere suyun verileceği tahmin edilmektedir."

Daha Öncede Olmuştu!..

Aynı tür açıklamalar, 2 Temmuz günü  Zafer Mahallesi, Aşağı Çöşnük ve Tandoğan Mahallelerindeki su kesintileri ile 3 Temmuz günü Yeşiltepe Bölgesi, Yaka ve İnönü Mahalleleri ile Kendirli Köyü ve Samanköy'de yaşanan su kesintileri için de yapılmıştı. 

Kaynak : Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız