SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Arıza Müdahale Süresi Kısaldı'

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:06:36
'Arıza Müdahale Süresi Kısaldı'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalazisyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, MASKİ tarafından Şeyh Bayram Mahallesi Alp Sokak ve Çavuşoğlu Mahallesi (Sanayi Sitesi) Yeşiltepe Yolu Sokak’ta yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek, eksiklikleri tespit etti ve çalışmaların hızlandırılması için talimatlar verdi. Beraberinde MASKİ Genel Müdür Yardımcıları ve MASKİ Daire Başkanları ile ekiplerin çalışmalarını kontrol eden Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Büyükşehir yasası ile sorumluluk alanı genişleyen MASKİ’nin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü ifade ederek, “Bulunduğumuz bölgeye yaklaşık olarak beş yüz metrelik bir yağmur suyu hattımız var. Bu bölgede yağmur yağdığında sıkıntılar oluyordu. Ekiplerimiz on gündür çalışmalarını yürütüyorlar” dedi.

"Arızalara Dönüş Süremiz Bir Günün Altına Düştü"

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, “Hem su hem de kanalda arızalarımızın müdahale süresi bir günün altına indi. Su ile ilgili hidrolik modülleme çalışmamız devam ediyor. Su temini ve rehabilitasyon projesini başlatacağız. Bunla ilgili hazırlıklarımız devam ediyor. Bu sistemi oturttuğumuzda Malatya’yı belli bir bölgelere ayırıp, hem su kesintisinde hem de diğer bölgelerin etkilenmemesini sağlayacağız. Aynı zamanda Skada Otomasyon için hazırlıklarımızda son aşamaya geldi. İhalesi yakın zamanda olacak. Önümüzdeki senelerde su sıkıntısı yaşanmaması için gerekli tedbirleri alıyoruz. Sahada çalışan ekiplerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız