SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arıza Nedeniyle Kesinti

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:05:43
Arıza Nedeniyle Kesinti
A- A+ PAYLAŞ

FEDAŞ, meydana gelen kablo arızası nedeniyle kent merkezinde elektrik kesintisi yapıldığını duyurdu.

Elektrik şirketi, "Malatya Merkez Galeria İş merkezi önünde 3. şahısların kaldırımı hitli ile delerken elektrik kablomuzu parçalaması sonucu Malatya Merkez belirli sürelerde enerjisiz kalmıştır." duyurusunu yaptı. Şirket, bu nedenle Niyazi, Şifa, Hamidiye, İsmetiye, Saray Mahalleleri ile İnönü Caddesi, Sıtmapınarı civarı, eski belediye civarında elektrik kesintisi yapıldığını, ekiplerin arızayı gidermeye çalıştığını duyururken, kesinti yaklaşık 1.5 saat sürdü.

PAZAR GÜNÜ YAPILACAK KESİNTİ..

Bu arada 29 Aralık Pazar Günü elektrik kesintisi yapılacak olan bölgeler de şunlar:

08.00- 12.00 Arası: Saray Mh. Kısmen, Ferhadiye Mh., Ferhadiye Sk., Fuzuli Cd., Eski Belediye Civarı Ve Esenlik Market, Kavukçuoğlu Sk. Özel İdare1 Ve 2 Nolu Sokaklar

08.00- 14.00 Arası: Adliye,Cirikpınar Mh.,Hidayet Mh.,

08.00- 16.00 Arası: Saray Mh., Ömer Efendi Sk., Sinema Cd., Beşkonaklar, Kışla Cd, İstanbul Pasajı, Kanalboyu Cd., Atatürk Ortaokulu Ve Civarı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız