SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Arıza'yı Bakan Giderdi!..

A- A+ PAYLAŞ

Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun'un Malatya ziyaretine ilişkin program metnindeki bir "arıza", bizzat bakan tarafından düzeltildi.

23 Mart Cuma gecesi Kahramanmaraş'tan Malatya'ya gelecek olan ve Cumartesi de bazı ziyaretlerde bulunup toplantılara katılacağı bildirilen Coşkun'un, Özel Kalem Müdürlüğü tarafından Malatya'daki ilgili kurumlara gönderilen program metninin "dağıtım" bölümünde, sadece AKP Malatya Milletvekilleri Ali Osman Başkurt, Fuat Ölmeztoprak ve Münir Erkal'ın adlarının yeralması, diğer milletvekillerinin olmaması, CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu tarafından bakanın özel kalemine iletildi.

"Biz Malatya milletvekili değil miyiz? Yöremize bir bakan gidiyor, programından niye haberimiz yok?" şeklinde sitemini ileten Aslanoğlu'nu, kısa bir süre sonra Sanayi ve Ticaret Bakanı Coşkun'un bizzat arayarak, "yanlışlıktan" dolayı özür dilediği, ardından da diğer milletvekillerine de bakanın programının iletildiği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız