SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arjantin Basını: "Malatya'dan Cazip Teklif Aldı"

0
Güncellendi - 2019-06-25 17:19:56
Arjantin Basını:
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, Club de Gimnasia y Esgrima La Plata'nın formasını giyen Paraguay asıllı Victor Ayala'yı kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor, Paraguay asıllı merkez orta saha oyuncusu Victor Ayala ile ön anlaşmaya varmıştı.

Son olarak Arjantin 1.Lig ekibi Club de Gimnasia y Esgrima La Plata'nın formasını giyen Ayala'nın transferi henüz netlik kazanmazken, Arjantin basını Ayala'nın Yeni Malatyaspor'dan cazip bir teklif aldığını yazdı. Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek ise Ayala'nın transferiyle ilgili, "Victor Ayala bizim gündemimizde. İlgilendiğimiz bir oyuncu ama imza atmadan da bir şey söylemek doğru olmaz. Başka oyuncular da var görüştüğümüz. İnşallah doğru transferler yapmak istiyoruz" açıklamasını yaptı.

1998 Paraguay doğumlu olan 1,77 metre boyundaki Victor Ayala, merkez orta sahanın yanı sıra orta sahanın sağında ve sağ bekte de görev yapabiliyor.

Al-Nasr Riyad, Club Atlético Lanús'un da formalarını giyen Ayala, geçen sezon Club de Gimnasia y Esgrima La Plata formasıyla ligde 16 karşılaşmada bin 137 dakika görev aldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız