SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arjantinli Forvetle Sözleşme Yapıldı

0
Güncellendi - 2017-06-25 17:56:09
Arjantinli Forvetle Sözleşme Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor, Arjantinli forvet Emanuel Dening'i transfer etti.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ı takımın başına getirdikten sonra transfere hız veren Doğu Anadolu ekibi, Sağlam’ın raporu doğrultusunda Arjantinli forvet Emanuel Dening’i kadrosuna kattı.

Evkur Yeni Malatyaspor’un kulüp basın sözcüsü Erdal Gündüz, transfer çalışmaları kapsamında Arjantin'in Club Atletico San Martin takımında forma giyen Emanuel Dening ile her konuda anlaştıklarını ve sözleşme imzaladıklarını kaydetti.

Sezonun dördüncü transferini gerçekleştirdiklerini anımsatan Gündüz, Emanuel Dening ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını ifade etti.

Gündüz, Emanuel Dening'in kulübe ve camiaya hayırlı olmasını temenni ederek, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

29 yaşında ve 1,76 metre boyundaki Arjantinli santrafor, son olarak Club Atlético San Martín (SJ) takımının formasını giydi. Emanuel Dening, Club Atlético San Martín (SJ) ile çıktığı 34 karşılaşmada 10 gol kaydederken, 2’de asist yaptı. Dening, bu sezon 18 karşılaşmada 4 gol kaydetti, 1’de asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

25 yorum yapılmış

  • Nuri (6 yıl önce)
    Ertuğrul Sağlam gibi bir teknik direktörün tavsiyesi ile futbolcu transfer ediliyor ama Malatya da bu işi daha iyi bilen,Çok bilmiş futbol adamlarının yorumları sayesinde ,yapılan transferlerin kötü olduğunu öğreniyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (6 yıl önce)
    Yav boş konuşmayın. 15 20 gol artalama Arjantin Türkiye Ligi yedirirlermi size.. 4 5 forvetimiz var her biri 6 7 gol arsa 25 35 arası gol eder. Orta saha defans var ..Boş konuşmayın herkes futbol uzmanı. Sizin kadar te rütbesi yok klüp ve ertugrul hocanın. Boş konuşmayın destek olun takıma..
    0
    0
    Yanıtla
  • Bakak hele gardas kim boş kim dolu konuşuyor .
    0
    0
    Yanıtla
  • ATES44 (6 yıl önce)
    Herkes bu isi daha iyi biliyor herhalde, yonetimin son iki yildir yaptigi yabanci transferlere bakildiginda %70 basari saglamis bence bu yonetim basarili, gormeden yorum yapmayin alinan oyuncular 2-3 aydir izleniyormus bilginize...
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    Adamın boyu 176 cm 34 maçta 10 gol. 18 maçta 4 gol 1 asisti olan Arjantinli. Tam bir Maradona. Bu gollerden fazlasını bizim eski topçu Fazlı bile yapardı. İlla da yabancı olsun, çamur olsun, Arjantinli olsun diye bir sıradan basit PTT 1.lig ayarında transfer.
    0
    0
    Yanıtla
  • El insaf yani değilmi ama
    0
    0
    Yanıtla
  • Adamın boyunu ,kilosunu yazıp hesaplamışsın,adamın kalitesini bulmuşsun.Senin istediğin gibi 34 maçta 68 yada 34 gol mü? Atmalıydı. atsaydı,bahsettiğin oyuncu Zaten Real Madrid'de oynuyor olurdu.Malatya da çok futbol uzmanı var.Genç futbolcu alınır,basit PTT liginde oynar denir,30 yaşındaki alınır yaşlı,işi bitmişi almışlar denir,Ama başka bir takım bu transferi yaptığında adamlar genç zımba gibi futbolcu bulmuşlar,alınan yaşlı futbolcu ,golleri sıralarsa,tecrübeli futbolcu ,keşke biz aldık deriz.Genellikle Bizim Malatya'da futbolcular için böyle yorumlar yapılır.El insaf.
    0
    0
    Yanıtla
  • taraftar (6 yıl önce)
    Büyük titizlikle yapılan araştırmalar sonucunda hayal edilen rüya takımı kuruyor başkan(!). Dünya 2. lig karması ile Süper lige damga vurmaya geliyoruz(!). tek kötü transferde hoca Ertuğrul SAĞLAM gibi görünüyor(!). Yerel basından alınan bilgilere görede hoca ile yolları ayırıp Romanya 3. liginden bir hoca ile anlaşılacakmış söylentileri var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vallahada billahada kardeşim pes yani seni transfer etsinler o zaman bırakın adamlar işini yapsın ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Taraftar (6 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Valla yaş 35 yolun yarısı ama bu adamın 2 katı gazla gol atarım alırlarsa ? sana zahmet bi konuşta alsınlar beni bu işlerden anlıyon sanki biraz
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyfo (6 yıl önce)
    Bu nedir yav, 29 yaşında 5 tane gol atmış adamı getirmek neyin kafası arkadaş ? Kim, nereden buluyor bu ıskartalari? Desem ki 20 yaşında EyvAllah derim . Alınan bütün futbolcular tirt. İnşAllah teknik direktör faktörüyle bu sene idare ederiz ligte.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mltyli (6 yıl önce)
    FerreriA ve yeni transfer arjantilli futbolcunun disindaki tum yabancilarimiz musluman ins uyum surecini cabuk asar takima katki saglar .
    0
    0
    Yanıtla
  • Evet sende dahil takım olarak hacca gidersiniz şeytan taşlamaya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Musluman olmasi bizim icin arti avantaj uyum saglamasi icin . cumaya gideriz sen rahat ol boyle seylere takilma
    0
    0
    Yanıtla
  • Sporada soktunuz ya güzelim şeffaf dinimizi yuh ne alaka herkes insan ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Tam bir gol makinası.
    0
    0
    Yanıtla
  • ata (6 yıl önce)
    33 macta 5 gol atan adamı forvet diye alıyorsanız size diyebilecek bir söz bulamıyorum,Türkiyede bilindik ve bu adamdan iyi onlarcası varken bu adamı almak hangi mantıga sıgar anlamakta güclük cekiyorum,bonservisi elinde olan topcu aramak yerine bir zahmet biraz para verip kaliteli adam alsanız daha mantıklı olacak,3 tane böyle ne oldugu belirsiz adam alacagınıza 1 tane adam gibi futbolcu alsanıydınız keşke...
    0
    0
    Yanıtla
  • Riza (6 yıl önce)
    İnternetten izledim. Attığı goller sıradan ve Türkiye'de her futbolcunun artabileceği tarzdan. Takım yabancı topçu çöplüğü yapılıyor. Bu şekilde başkan ve menajerler kulübü soyuyorlar. Alınan ve alınması gündemde olan yabancıları Ertuğrul Saglam'in istemiş olacağına ihtimal vermiyorum. Uzman Adil, kafasına göre topçu alıyor. Yurtdışından yaşlı topçu almak akıl işi değil. Şimdiye kadar alınan topcuların bir numarası yok. Hepsi cacık. Ertuğrul Hocanın listesine uyulmuyor. Çok sürmez hoca gider. Yazıklar olsun bunu başkan yapanlara.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen hangi futbol okulunu bitirdin doktor.her şeyden anlıyorsun madem buralarda harcanma.yazıktır sana.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu yıl hüsran dan başka birşey olmaz transferde iyice saçmaladılar alınanlardan bir yol olmaz PTT 1lig de oynayamayacak adamlar süperli için alınıyor sırf transfer olsun diye adam alınmaz bu kafayla da aşı tutmazzz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ya bütün yorumlara bakiyorumda herkes teknik direktör herkes futbolun bir tarafından tutmuş yaşamları liglerde savaşarak geçmiş üzülüyorum ya yapmadigin bir işte usta görünmek sadece kendini kandirmaktir ayrıca yorum yapmak için formuda bilgi kirliliğine bogmamak gerek
    0
    0
    Yanıtla
  • Fahri (6 yıl önce)
    Arjantin de kış var galiba montla geldiğine göre :) Hayırlı olur inşaallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Yanlış görmemişsin.Arjantin şu an kış mevsimini yaşıyor.Dolayısı İle mont giymiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (6 yıl önce)
    İnşallah toplama kampına dönmeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent YAŞAR (6 yıl önce)
    Hayırlı olsun iyi transfer gibi duruyor internet ten izlediğim kadarıyla gol vuruşlarındaki başarası iyi
    0
    0
    Yanıtla