SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Arkadan Gelmek Yakışmıyor"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:25:28
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu İrfan Başaran, ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlandıklarını kaydederek, her geçen hafta çok daha iyi olacaklarını söyledi.

TFF Antrenman Sahası'nda basın mensuplarına açıklamada bulunan tecrübeli futbolcu, önlerinde 3 tane zorlu maç olduğuna dikkat çekerek, 3'te 3 yaparak, iyi bir seriyle yollarına en iyi şekilde devam etmek istediklerini dile getirdi.

"ARKADAN GELMEK BİZE YAKIŞMIYOR"

Başaran, şampiyonluğa oynayan bir takımın asla bahanesinin olamayacağını kaydederek, "İkinci yarıya çok iyi hazırlandık. Zaten çok iyi çalışmamız gerekiyordu ki, ligin ilk haftalarında iyi bir seri yakalayalım. Güzel bir seri yakalarsak, bunun sezon sonuna kadar bizi götüreceğini de biliyoruz. Onun içinde takım arkadaşlarım ile birlikte ikinci yarıya çok iyi çalıştık. TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında da 3 puanı aldık. Skor anlamında daha da farklı olabilirdi. İnönü Stadyumunun zemininin ağır olduğunu her defasında söylüyoruz ama yapacakta bir şey yoktur. Şampiyonluğa oynayan bir takımın bahanesinin olmaması gerekir. Bu sene Şampiyon olmamız lazım. Biz camia olarak buna kilitlendik. Hiçbir bahanemiz yoktur. Onun için altın değerinde bir galibiyet oldu. Biz oynayan bir takımız. İnşallah Konya Anadolu Selçukluspor maçını da kazanıp, Ofspor maçıyla birlikte 3’te 3’lük bir seri yapmak istiyoruz. Lig uzun bir maraton fakat, bizim biran önce liderliği almamız gerekiyor. Rakiplerimiz bizi takip etsin. Arkadan gelmek Yeni Malatyaspor’a hiçbir zaman yakışmıyor" dedi.

"TAKIMA BÜYÜK KATKILARI OLACAK"

Yeni transferlerin takıma büyük katkı sağlayacağına inandığını belirten İrfan, "Biz elimizden geldiğince takım olarak mücadele ediyoruz. Samed kardeşimde bir gol bir asist yaptı. Adana Demirspor’da beraber oynamıştık. Samed daha da iyi olacaktır. Takıma biraz daha alışırsa, daha güzel işler yapacaktır. Zaten biz iyi bir takımız. Sadık Çiftpınar olsun Enes Sığırcı olsun, çok yetenekli oyuncular. Genç gelecek vaat eden futbolcular. Bize çok katkı sağladılar. Kendi performansımla ilgilide elimden geldiği kadar mücadele anlamında ve skor anlamında takıma katkı sağlamak istiyorum. Hocamız ne görev verirse yerine getirmeye çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız