SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arkadaş Çocuğunu Ezdi

A- A+ PAYLAŞ

Çevreyolu’ndaki bir akaryakıt istasyonunda yıkama ünitesinden çıkmak için manevra yapan minibüs, 6 yaşındaki çocuğu ezerek ölümüne yol açtı.

ARKADAŞ ÇOCUĞU..
Edinilen bilgiye göre; Çevreyolu’ndaki bir akaryakıt istasyonuna 44 M 0038 plakalı minibüsü ile giden 33 yaşındaki S.G., yıkama ünitesinden geri çıkarken bir ses duydu ve aracından indiğinde, kendisi gibi minibüs şoförü olan ve aracını yıkamaya getiren arkadaşı E.T.’nin 6 yaşındaki oğlu E.T.’nin sol bacağını minibüsün tekeri altında gördü. Hemen minibüsü ileri alan S.G., arkadaşıyla birlikte E.T.’yi önce Beydağı Devlet Hastanesi’ne götürdüklerini, oradan Turgut Özal Tıp Merkezi(TÖTM)’ne sevkedildiğini ve çocuğun gece öldüğünü polise anlattı.

TRAKTÖRDEN DÜŞTÜ..
Öte yandan, Pazar gecesi 23.30 sıralarında İğdir Köyünden Hekimhan’a gitmekte olan M.R.O. yönetimindeki 44..305 plakalı traktörde bulunan M.Ö., traktörden düşerek ağır yaralandı ve kaldırıldığı TÖTM’de yaşamını yitirdiği bildirildi. Traktör sürücüsü M.R.Ö. ile yanında bulunan İ.S. gözaltına alındılar.

OTOPSİ SONUCU..
Öte yandan, 28 Temmuz tarihinde Yazıhan Durucasu Kasabası Kanalyolu mevkiinde şuurunu kaybetmiş olarak bulunan ve TÖTM’de tedavi altına alınan A.S. adlı şahsın 26 Eylül günü yaşamını yitirdiği, yapılan otopside trafik kazası sonucu yaralanmış olduğu belirlenirken, olayın şüphelisi olarak S.Y. yakalandı. S.Y. Yazıhan’da adliyece tutuklandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız