SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arkadaş Katili Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:33:10
Arkadaş Katili Oldu
A- A+ PAYLAŞ

İki arkadaş arasında çıkan kavgada 1 kişi tabanca ile ateş açılması sonucunda göğsünden ağır şekilde yaralandı ve kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi'nde öldü. Olayın faili bir süre sonra polis tarafından yakalandı.

Olay, Salı gecesi Fırat Mahallesi 3. Sokak İnderesi yakınlarında saat 21.20 sularında meydana geldi. Henüz sebebi bilinmeyen olayda, V.K.Ö. (35) adlı şüpheli, tabanca ile ateş açarak tartışmış olduğu Melik Özbaysar’ı göğsünden yaraladı. Silah sesi üzerine vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve çok sayıda polis ekibi yönlendirildi.

Olay yerinden kaçan şüpheli V.K.Ö., Beydağı Polis Merkezi’ne giderek polise teslim olurken, yaralı  Özbaysar ise ambulans ile Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Özbaysar'ın, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadığı ve yaşamını yitirdiği bildirildi.

Sağlık kontrolü için Devlet Hastanesi’ne götürülen şüpheli V.K.Ö.’nün ağladığı görüldü. Şüpheli ile yaralı şahısın yakın arkadaş olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAF: Olayın faili V.K.Ö. (sağdaki) sağlık muayenesi için hastaneye getirilirken

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız