SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arkadaşının Evinde Yakalandı

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul'da Haziran ayında bıçakla adam öldüren cinayet zanlısı, Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nün başarılı çalışması sonucu Adıyaman'da yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Beşiktaş Ulus Mahallesi Leylak sokaktaki Vadi Markette bıçakla Trabzon doğumlu Abdullah Şentürk'ü (36) bıçakla öldürdüğü gerekçesiyle aranan cinayet zanlısı Malatya doğumlu Şükrü K. (48) Adıyaman'da arkadaşının evinde yakalandı.

Yaklaşık 4 ay önce alacak verecek meselesi yüzenden işlenen cinayet sonrası zanlı olarak aranan Şükrü K. Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı.

Adıyaman'daki arkadaşın evinde gizlenen cinayet zanlısı polisin yaptığı baskın sonucu yakalandı. Yakalanan cinayet zanlısı Şükrü K. üzerinde birisi sahte, biriside başkasına ait kimlikle yakalandı.

Yakalanan şahıs emniyetteki ifadesinin ardından adli makamlara sevk edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız