SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Arkadaşlara Başarılar..'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekili Koca, partisinin aday adayları için Pazar günü yapılacak temayül yoklamasına katılacaklara başarılar diledi ve en iyi sonucun çıkmasını umut ettiğini bildirdi.

AKP'de mevcut 6 milletvekili ve eski il başkanı Mustafa Şahin'in dahil olmadığı temayül yoklaması öncesi açıklama yapan Koca'nın konuya ilişkin basın bülteni şöyle:

"Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili İhsan Koca seçim sürecini değerlendirdi. Parti teşkilatı tarafından yapılacak temayül yoklamasında Malatya için en iyi sonucun çıkmasını umut ettiğini belirten Koca açıklamasında şunları söyledi, “Teşkilat temayül yoklamasına katılacak aday adayları arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Gerek şahısları için gerek partimiz için, Malatya’mız için ve ülkemiz için hayırlı sonuçlar getirmesini diliyorum. AK partinin diğer partilerin belki yapmaya cesaret edemediği güzel uygulamalardan birini daha yarın gerçekleştirmiş olacağız. Malatya ölçeğinde 3200 belki bu sayı 3500 de olabilir, partilimiz gerek ana kademe teşkilatı yöneticilerimiz, gerek kadın kolları ve gençlik kolları yöneticilerimiz. Mahalle ve köy temsilcilerimiz bu temayülde oy kullanacaklar. Bu temayülden kasıt belirlenecek aday adaylarının parti mensubu arkadaşlarımızla teşkilatı mensubu arkadaşlarımın uyumu nasıldır, diyalogu nasıldır teşkilat mensuplarımız tarafından kabul görüyor mu? Kabul görebilecek diyalogu sağlamış mı ve bunların tetkiki anlamında bir temayül yoklaması teşkilat yoklaması gerçekleştirilecek. Ben oy temayülde oy kullanacak partili arkadaşlarımızdan biran önce belirttiğimiz hususları yani Malatya’mız için ülkemiz için faydalı olacağına inandıkları aday adaylarımıza destek göstereceklerini umuyorum. Aday adayı arkadaşlarımızdan temayülde öne çıkan aday adayı arkadaşlarımızdan da inşallah milletvekili adayı olarak listeye girdiklerinde de hem Malatya’mız için hem ülkemiz için faydalı çalışmalar yapmalarını diliyorum. İnşallah güzel sonuçları yaşayacağız. Sadece Malatya’da gerçekleştirilmiyor temayül yoklaması bu gün bazı illerimizde yarında bazı illerimizde olmak üzere tüm Türkiye’de gerçekleştiriliyor, tüm illerimizde temayül yoklaması yarın itibari ile gerçekleştirilmiş olacak. Bunların sonucunda da temayül yoklaması ile öne çıkan adaylarımız genel merkezimizde kurulacak komisyonlarla mülakat aşamasına katılacaklar. 11 Nisanda yüksek seçim kuruluna geçici aday listeleri takdim edilmiş olacak. Ben şimdiden 12 Haziran 2011 seçimini ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Belki ülkemizin geleceğini belki yüz yılların geleceğini belirleyecek bir seçim arifesindeyiz. Seçimin bu anlamda değerlendirilerek hemşerilerimizden AK partimize Türkiye’nin geleceğine bir kez daha destek olmalarını bekliyorum destek olacaklarına da inanıyorum” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız