SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arkadaşlarına Veda Edip EYMS'den Ayrıldı

0
Güncellendi - 2017-08-29 00:21:58
Arkadaşlarına Veda Edip EYMS'den Ayrıldı
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, forvet oyuncusu Ahmet Aras ile karşılıklı olarak anlaşarak, yollarını ayırdı. Tecrübeli futbolcu, takım arkadaşlarıyla vedalaşarak, Malatya’dan ayrıldı.

Sarı kırmızılı takımın geçen sezon TFF 1. Lig’de kadrosuna kattığı Aras, geçen sezon 9 karşılaşmada 224 dakika görev aldı ve 1 sarı kart gördü. Aras, 1 gol attı.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın kadroda düşünmediği Aras, yönetimle yaptığı görüşme sonrası karşılıklı anlaşma sağladı ve sarı kırmızılı takımdan ayrıldı.

Aras, sosyal medya hesabında takım arkadaşlarıyla kampta çektiği bir fotoğrafı paylaşarak, “Bugün itibariyle karşılıklı anlaşarak ayrılıyorum. Fesihte bana yardımcı olan başta başkanımıza ve yönetime teşekkür ederim. Her şey için teşekkürler Yeni Malatyaspor” mesajını yayınladı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • yorgun (6 yıl önce)
    Yolun açık olsun kardeşim umarım çok daha iyi yerlerde olursun
    0
    0
    Yanıtla