SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Arkadaşlarınızın Kıymetini Bilin"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:07:52
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı İşadamı Erman Ilıcak, öğrencilerle bir araya geldi.

TED Malatya Koleji tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında koleji ziyaret eden Ilıcak, öğrencilerle bir araya geldi.

İlköğretim ve lise öğrenimini TED Ankara Koleji’nde gören Ilıcak, koleji gezdikten sonra öğrencilere konferans verdi.

Ilıcak, öğrencilik hayatıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Benim okul döneminin hep spor ile doluydu. Çok parlak bir öğrencilik hayatım olduğunu iddia edemem. Okul döneminde basketbol branşı ile uğraşırdım. Sportif faaliyetler beni çok ilgilendirirdi. Üniversite sınavına gireceğim zaman bir seçim yapmam gerekiyordu. Ben sporu bırakıp, çalışmayı tercih ettim. 1,5 sene boyunca masadan kalkmadan çalıştım. Sonra ODTÜ İnşaat Mühendisliğini kazandım” dedi.

Öğrencilik döneminde arkadaşlığın önemine değinen Ilıcak, “Burası apayrı bir okul ve bir yuva. Arkadaşlarınızı kıymetini bilin ve onlara sahip çıkın. 5-6 büyük iş kolumuz var çoğunda da arkadaşlarım var. Güvenmek en önemli şeydir. Bu yıllarda birbirinizi en iyi şekilde görebiliyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Ilıcak, TED Malatya Koleji’nin fiziki şartlarının çok iyi olduğunu da kaydederek, Yönetim Kurulu Başkanı Bülent İlhan’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

TED Malatya Koleji’nin Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Burhanettin Dönmez’in Erman Ilıcak’a günün anısına dair şiltini vermesiyle etkinlik sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız