SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Arkadaşlık Sahaya Yansıyor"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:35:49
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu İrfan Başaran, teknik direktör İrfan Buz'un kendisine verdiği görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalıştığını ifade etti.

Altınordu karşısında iyi bir mücadele ortaya koyduklarını dile getiren Başaran, takım arkadaşlarını verdikleri mücadeleden dolayı tebrik etti.

Başaran, takım olarak hep birlikte oynamaya çalıştıklarını kaydederek, "Topun arkasına geçip, iyi savunma yaparak; kazandığımız toplarla da iyi atağa çıkıyoruz. Bu şekilde herkes mücadele ediyor. Herkes özverili bir şekilde mücadele ediyor, birbirinin yerine koşuyor, herkes birbirinin açığını kapatmaya çalışıyor. Saha dışındaki arkadaşlığımız, saha içerisine de en iyi şekilde yansıyor" dedi.

"Şehirden güzel tepkiler alıyoruz"

Takımda her şeyin yolunda gittiğini dile getiren Başaran, "Takımda her şey yolunda. Kazandığımız zaman şehirde de hava iyi oluyor. Malatya seyircisini, insanları mutlu ettiğimiz için sevinçliyiz. Galibiyet sonrası onlardan da güzel tepkiler alıyoruz. Önümüzde ilk yarı için son 4 maç kaldı. Önce önümüzde Adana Demirspor maçı var. 3'te 3 yaptık ama o maçlar geride kaldı. Sonuna kadar o maçlarla yaşayamayız. 17 puanımız var. İnşallah Adana Demirspor maçını kazanırsak, rakibimizin üzerine çıkıyoruz" şeklinde konuştu.

"Bu ligde her puan çok önemli"

Başaran, bu saatten sonra puan kaybetmek istemediklerini belirterek, ligde her puanın önemli olduğuna dikkat çekti.

Takım olarak iyi bir çıkış yakaladıklarını dile getiren Başaran, "Geride kalan 3 haftada 9 puan topladık. Her şey bizim adımıza çok iyi gidiyor. Bu saatten sonra puan kaybetmek istemiyoruz. Çünkü bu ligde her puanın çok büyük bir önemi var. Bizde bu bilinçle sahada mücadele ediyoruz. Allah'a şükürler olsun her şey yolunda gidiyor. Takım olarak iyi mücadele ediyoruz. Bunu devam ettirip, ilk yarıyı en iyi yerde bitirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Başaran, takım halinde iyi mücadele ettiklerini kaydederek, "Sezon başında da iyi mücadele ediyorduk. Ama o zaman bazı şeyler yolunda gitmiyordu. Bu ligde kimsenin kimseden farkı yok. O gün çok iyi mücadele eden, çok isteyen kazanıyor. Allah'ın izniyle bizde kazanıyoruz. Biz sahaya kazanmak için çıkıyoruz ama bazen işler kötü gidiyor. O zamanda kan değişikliği oldu ve İrfan hocamız geldi. İrfan hocamızda bana görev verdi. Allah'a şükür ben de kendisini mahcup etmemek için elimden geleni yapıyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız