SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Arkamızda İyi Rüzgar Var"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:02:58
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Mustafa Şahin ve Nurettin Yaşar seçim çalışmalarını sürdürdü.

“YOLLARI BÖLDÜK, HAYATLARI BİRLEŞTİRDİK”

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, 1 Kasım'da yapılacak olan genel seçim çalışmaları kapsamında 6. sıra Milletvekili Adayı Ufuk Önalan ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile birlikte Doğanşehir ilçesini ziyaret etti. 

Bülent Tüfenkci milletin iradesine her zaman saygı duyduklarını belirterek, "7 Haziran'da milletin iradesi bir koalisyon istiyordu. Bizde bir koalisyon olsun diye elimizden gelen her türlü gayreti gösterdik. Cumhuriyet Halk Partisi ile görüşmeler yaptık. Belirli bir aşamaya getirdik. Çıkan sonuçta, Cumhuriyet Halk Partisi '4 yıllık bir restorasyon hükümeti olsun.' Biz ise '2 yıllık reform hükümeti olsun' dedik. CHP, 4 yıl olsun diye diretince bu iş olmadı. Devlet Bahçeli ilk gün, 7 Haziran'da ne demişse son günde aynı şeyleri söyledi ve 'hayır' ile devam etti. 'Bari seçim hükümeti kuralım, şu HDP'yi içimize almayalım' dedik. Ama maalesef ona da 'hayır' dediler" şeklinde konuştu. 

Milletvekili Tüfenkci 1 Kasım'da milletin desteğiyle tek başına iş başına gelmek istediklerini belirterek, "1 Kasım'da da aynı tablo ortaya çıkarsa, bu boşluğu kim dolduracak? Türkiye'nin geleceği ne olacak? Gençlerimiz ne olacak? Yapılan yatırımlar ne olacak? İşimiz, aşımız, geleceğimiz ne olacak? Biz 13 yıl boyunca gece gündüz demeden sizler için, esnafımızın için, çiftçimiz için, gençlerimiz için çalıştık. Ama işimiz bitmedi. Çünkü milletin birliğine, beraberliğine kardeşliğine göz dikenler var. Bunların hesabını inşallah hep birlikte soracağız” şeklinde konuştu.

Doğanşehirli gençlere de seslenen Tüfenkci, “Gençlerimiz, seçim beyannamemizin merkezinde yer alıyor. İş arayan, üniversiteyi yeni bitirmiş gençler için farklı projeler hazırladık. Yeni iş kuran gençlerimize 3 yıl boyunca gelir vergisi muafiyeti sağlayacağız. İlk kez iş bulan her gencimizin maaşının bir yıl boyunca devlet tarafından karşılanmasını sağlayacağız. Kendi işini kurmak isteyen gençlerimize proje karşılığı 50 bin liraya kadar karşılıksız nakdi destek vereceğiz. Cebine 50 bin lira koyacağız, 'Madem projende iddialısın bunu hayata geçir' diyeceğiz. Kendi işini kurmak veya geliştirmek isteyen gençlerimize 100 bin liraya kadar faizsiz kredi vereceğiz” sözlerini kaydetti.

Muhalefet partilerinin ülkeyi yönetme gibi bir ideallerinin olmadığını anlatan Önalan da, "Onların sırtında küfe yok. Bizim sırtımızda küfe var. Biz dertliyiz. Biz, sizin derdinizle dertleniyoruz. Dertlenmek zorundayız. Bizim küçük düşünmeye de hakkımız yok” diye konuştu. 

“TÜRKİYE BAŞKA BİR TÜRKİYE OLACAKTI”

AKP  Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar, genel seçim çalışmaları kapsamında Enerji-Sen ve Ulaşım Memur-Sen Malatya şubelerini ziyaret etti. Nurettin Yaşar ziyaretlerde yaptığı konuşmada, 1 Kasım'da yapılacak olan seçimin Türkiye için büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

AKP’nin milletin partisi olduğunu ifade eden Milletvekili Yaşar, “AK Parti sadece bir parti değil. AK Parti, sizin bizim partimiz. Dolayısıyla senin benim istediğimiz bir hükümet olsun istiyoruz" dedi.

Yaşar, Türkiye'de 13 yılda önemli hizmetlerin yapıldığını kaydederek, "Biz kendi düşüncemizle kendi inancımızla bir hükümet teşkil edelim. Biz bunu yaptığımız zaman bizim kaynaklarımız burada kalır. Bizim zenginliklerimiz var, imkanımız var gücümüz var. Bunu yaparız, bunu beceririz ki biz zaten yaptık bunu. Yani son 3-4 sene çelme takmaları engellemeleri olmasa Türkiye şu anda başka bir Türkiye olacaktı" ifadelerini kullandı. 

Milletvekili Yaşar Türkiye'nin geleceği için milletin bir kez daha sandık başına gideceğini ifade ederek, "7 Haziran'da ortaya çıkan tablodan AK Parti olarak kendi üzerimize düşen payları, dersleri çıkardığımıza inanıyorum. Bu bilinçle 1 Kasım'a gidiyoruz. İnşallah milletimizin desteğiyle yeniden tek başına iktidara geleceğiz” diye konuştu.

“ARKAMIZDA İYİ BİR RÜZGAR VAR”

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin genel seçim çalışmaları kapsamında Kırmızı Et Üreticileri Birliği, Niyazi Mısri Vakfı ve Milli Türk Talebe Birliği’ni ziyaret etti. Mustafa Şahin, 7 Haziran seçimlerinde kendilerine sitem eden vatandaşların şu anda dua ettiklerini belirterek, milletin yeniden istikrar ve tek başına iktidar istediklerini ifade etti. 

İlk olarak Kırmızı Et Üreticileri Birliği’ni ziyaret eden Şahin, birlik üyelerinin de yemde ve gübrede KDV’nin kaldırılması yönünde taleplerinin bulunduğunu anımsatarak, AKP’nin bu isteğe duyarsız kalmadığını vurguladı. Gübre ve yemde sıfırlayacakları KDV’nin gıdaya indirim olarak yansıyacağını belirten Şahin, “Böylece hem vatandaş hem de üretici kazanacak. Bunun yanında yine arazileri birleştirerek büyük ölçekli tarım işletmeleri oluşturanlara özel destekler verilecek. Genç çiftçilerimize ise proje karşılığı 30 bin lira hibe verilecek” şeklinde konuştu.

Mustafa Şahin daha sonra Niyazi Mısri Vakfı ve Milli Türk Talebe Birliği’ni ziyaret etti. Milletin AKP'ye dua ettiğini ve bunun 1 Kasım'a da yansıyacağını dile getiren Şahin, "7 Haziran seçimlerinde MHP ve HDP rüzgarı arkalarına almıştı. CHP zaten yıllardır nötr kalmış. Kemikleşmiş bir oy oranına sahip. Bunu yukarıya çıkarıp, iktidara gelemiyor. Zaten öyle bir dertleri de yok. Olmaları da mümkün değil. Çünkü hiçbir zaman için milletimizin duasını alacak bir duruş sergilemiyorlar. Geçen seçimde yine milletimizin HDP'ye MHP'ye vermiş olduğu o açık çek, AK Parti'ye göstermiş olduğu sarı ile kırmızı arasındaki kart, bugün tamamen yerini değiştirdi. Bugün AK Parti’mizin arkasında ciddi bir seçmen rüzgarı, desteği var. MHP ile CHP'nin yine arkasında bakıyorsunuz o rüzgar tamamen kesilmiş, belki bir kasırga türündeydi ama devamı gelmedi. Duruş ve davranışları eminim 1 Kasım seçimlerinde yeni baştan sorgulanacak" dedi.

Siyasi hayatları boyunca hep vatandaşların dualarına talip olduklarını ifade eden Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İnşallah bu duruşumuzu devam ettireceğiz. Biz buralarda var olduğumuz sürece Allah'ın izniyle sizlerin karşılaşmış olduğu sorunlar noktasında da çözülmeyen hiçbir sorun bırakmayana kadar gecemizi gündüzümüze katmak zorundayız.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız