SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Zaman'cı Büyükşehir Belediyesi'nin Davetlisi!

0
Güncellendi - 2017-02-06 22:03:42
Eski Zaman'cı Büyükşehir Belediyesi'nin Davetlisi!
A- A+ PAYLAŞ

AKP'li kadronun yönetimindeki Malatya Büyükşehir Belediyesi 2017 yılı kültürel etkinlikleri kapsamında, eski Zaman Gazetesi yazarlarından olan Mustafa Armağan'ın konuşmacı olarak katılacağı “Abdülhamid’in Kurtlarla Dansı” konulu bir konferans düzenledi.

Konuyla ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından verilen bilgilere göre; Araştırmacı-Yazar Mustafa Armağan’ın konuşmacı olarak katılacağı konferans, 9 Şubat Perşembe günü saat 19.30’da Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Bütün vatandaşların davetli oldukları konferans öncesinde Araştırmacı-Yazar Mustafa Armağan, 16.00-18.00 saatleri arasında Sanat Sokağı’nda imza ve söyleşi programına katılacak.

ZAMAN GAZETESİ YAZARIYDI..

Zaman Gazetesi'nin eski yazarlarından olan Edebiyat Fakültesi mezunu  Mustafa Armağan, Atatürk, İnönü, Türkiye Cumhuriyeti Tarihi, Kurtuluş Savaşı konusundaki aykırı fikirleri ve iddialarıyla biliniyor.

17- 25 Aralık 2013 sürecinden sonra da 2.5 yıl süreyle, dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ağır saldırı ve suçlamaların yapıldığı, Erdoğan aleyhtarı kampanyanın merkezi olan Zaman Gazetesi'nde yazmaya devam eden Mustafa Armağan, Mart 2016'da, 1995'ten itibaren aralıksız yazdığı ve 15 Temmuz Darbe Girişimi'nden sonra FETÖ/PDY gerekçesiyle KHK ile  kapatılan bu gazeteden ayrılarak Yeni Şafak Gazetesi'ne geçmişti.

Armağan, daha önce de, 17-25 Aralık'tan sonra Recep Tayyip Erdoğan'a şiddetle muhalefet eden Zaman Gazetesi'nin yazarıyken AKP'li Başkanın görev yaptığı Yeşilyurt Belediyesi tarafından konuşmacı olarak bir programa getirilmişti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • ali tüfenkçi (7 yıl önce)
    Atatürk'e ve cumhuriyete dolaylı yollardan sövgü ve hakaretlerle gündeme gelerek prim yapmaya çalışan bu şahsın konuşmacı olarak getirtilmesi kabul edilemez.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ramo (7 yıl önce)
    gizli kripto fetoizm şakirdi renk vermeyen vatan delisi numarası yapıyor inanmayın.elli yılda feto anlamayan abdülhamidi hiç anlamaz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Saidi Nurculuk (7 yıl önce)
    Abdulhamit Han a yapılan darbe girişiminin mimarlarını anlatmaya geliyordur her halde. Yani Saidi nursi ile İskilipli Atıf efendileri. Abdulhamitin etrafında bu kurtlar vardı. Bu kurtlarla Abdulhamit Han sürekli dans ediyordu. Hatta Saidi Nursiyi Toptaşı Bimarhanesine (Tımarhane) kapatmak zorunda kalmıştı (bakınız:Tarihçe i Hayat-Said Nursi). Bizim zamanımızda da Fetö var aynı görevi yapan. Trump verirse biz de Fetöyü Silivri Bimarhanesine kapatırız belki.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Keşke "Abdulhamit" yerine "ABDULHAMİD" yazabilseydiniz. Zira Osmanlı sözcüklerin sonunda "t" harfi yerine "d" yi, "p" yerine "b" yi yazım dilinde kullanmıştır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Saiti Nurculuk (7 yıl önce)mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Aydınlattınız. Teşekkür ederim. Şehzade Camiinde yıllarca Abdulhamid Han'a saldıran vaazları sebebiyle derdest edilerek (Bir Cuma selamlığı sonrasında Kötek atılarak) huzura alınan Sait Nursiye ' Kardeş benimle derdin ne senin? Neden yıllardır Şehzade Camii kürsüsünden bana saldırıyorsun? Yanlış olan nedir? Bir taraftan kimi yamyam kimi hindu kimi bilmem ne bela binbir türlü düşmanımla mücadele ederken, diğer taraftan da sen ve senin kışkırttığın şakirtlerin pantolon paçama yapışmışsınız yırtıyorsunuz. Ne istiyorsun benden?' diye karşısına alıp bizzat kendisine sormuştur. Sonrasında da Eski Saitin verdiği cevaplar üzerine 'Kapatın bu deliyi tımarhaneye' diyerek onu Toptaşı Tımarhanesine tıktırmıştır. Sait Efendi bu padişah hakkında: 'Yaşasın zalimler için Cehennem ' diyebilecek kadar ileri düzey bir Abdulhamid Han düşmanı olduğunu kitaplarında belirtmiştir. Bu dönemine kendi risalelerinde 'Eski Sait' dönemi demektedir. Şimdiki yeni yetme şakirtler de bu sözü sanki Atatürk hakkında söylemiş gibi çevirerek KIVIRTMAYA çalışmaktadırlar. Mustafa Armağan Efendi bu konuya da değinir mi acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • ali tüfenkçi (7 yıl önce)mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Osmanlı sözcükleri diye bir tabir yoktur. Ayrıca Türk Dil Kurumu'nun güncel sözlük ve yazım kılavuzunda Arapça asıllı kelimelerin sonu "d"ile değil; "t" ile yazılır. "Ahmed" yerine, "Ahmet" gibi, "harb" yerine, "harp" gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ufuk (7 yıl önce)
    Gelene değil getirene bakın. Uy uy uy yara bende yara bende sende değil yara bendeeeeeeee... diyene bakın..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferhat (7 yıl önce)
    türkiyede adam bitmiş ahmet çakır bunumu getiriyor haram paramızmı var bu adamları getırıp para verıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Kadıoğlu (7 yıl önce)
    Sayın editör yazdığım yazının sorumluluğunu alıyorum almazsam yazmam yazılarımı kırpıp kuşa çeviriyorsunuz anlam mana düşüklüğü oluyor ayıp be kimseye küfür etmiyorum hakaret etmiyorum siz neden korkuyorsunuz onu da anlayamıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    HALA BU İNSANLARA BELEDİYELER PRİM VERİYORSA YAZIKLAR OLSUN. HİÇ Mİ DERS ALMADINIZ?
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    Celal,beye,katiliyorum,bu,cumhuriyet,demokiresi Ataturku,ismet,pasayi,sevmiyen,ve,her,konus Malarinda,kotuluyen,iftiraeden,kisilere,bu,firsat I Verenlere,yaziklar,olsun,bunlarin,feto,ile,ne fark Lari,var
    0
    0
    Yanıtla
  • Mantık (7 yıl önce)
    Başka adammı bulamadınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Kadıoğlu (7 yıl önce)
    Sayın başkan bu zatı çağırırken hiç mi araştırmadınız hiç mi bu zatın bir yazısına tesadüf etmediniz; kuyruğuna bir tarih çilik takmış tarihin zerresinden haberi yok biraz tarih okuyan birisi bunun böyle olduğunu bilir ne zaman vatansever oldu.Sayın başkan birazcık bu ülkeyi bu memleketi seviyorsan bu programı iptal et, aksi taktirde bu konu her zaman senin karşına çıkacaktır. Haa sizene ben kardeşimi çağırırım kimseyide ilgilendirmez diyorsanız o başka .
    0
    0
    Yanıtla
  • Celal (7 yıl önce)
    Eski zamancı yanı FETÖ cü demek daha doğru olur. Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı Her Fırsat İnönüye hakaret eden bu adamın Türklere Anadoluyu Anayurt yapan Battalgazinin Yurdu ve İsmet İnönünün Memleketi Malatyada ne işi var. Olumuyor Ahmet Başkan olmuyor sana yakışmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sacit efe (7 yıl önce)Celal isimli kullanıcı yorumuna
    Görüşünüze katılıyorum,bunlarda aynı kafadan Celal bey.Akıl ,mantık ve hayatın gerçekleri er geç galip gelecektir.
    0
    0
    Yanıtla