SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arslanboğa Asker

A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı Süper Lig Hakemi Suat Arslanboğa, vatani görevini yapmak üzere Cumartesi günü Sivas'a gidecek.

Turkcell Süper Lig hakemlerinden Suat Arslanboğa, kısa dönem askerlik görevini yapmak için 2 Ocak Cumartesi günü Sivas İl Jandarma Komutanlığı'na teslim olacak.

Arslanboğa'nın vatani görevi dolayısıyla liglerin ikinci yarısında görev alamayacağı öğrenildi. Malatyalı Hakem Suat Arslanboğa 15 Haziran'da askeri görevini tamamlayarak, 2010-2011 Futbol sezonunda yeniden Süper Lig'de düdük çalabilecek.

Bu sezon Bank Asya 1. Lig de 5 karşılaşmada orta hakem olarak düdük çalan Arslanboğa, Süper Lig'de de 2 maç yönetti. Arslanboğa, Süper Lig'de 3 karşılaşmada da 4. hakem olarak görev aldı.

Arslanboğa'nın görev aldığı maçlar ise şöyle;

* Süper Lig'de:
Diyarbakırspor-Fenerbahçe: 1-3
Manisaspor-Kayserispor: 0-1

* Bank Asya 1. Lig'de:
Konyaspor-Altay: 2-0
Bucaspor-Giresunspor: 1-0
Altay-Boluspor: 3-0
Mersin İdmanyurdu-Dardanelspor: 1-2
Çaykur Rizespor-Samsunspor: 2-2

Fanatik Gazetesi tarafından Bank Asya 1. Liginde ilk yarının en başarılı hakemi de seçilen Arslanboğa, Trabzonspor-Beşiktaş, Eskişehirspor-Beşiktaş ve Galatasaray-Denizlispor karşılaşmalarında da 4. hakem olarak görev yaptı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız