SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arslanboğa Yeniden Seçildi

0
Güncellendi - 2017-08-20 23:24:12
Arslanboğa Yeniden Seçildi
A- A+ PAYLAŞ

Savunma ve Güvenlik Destek Hizmetleri Sendikası (SAVDES-SEN) Malatya Bölge Şubesi, 2’nci Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Genel kurulda, mevcut başkan Ruhi Arslanboğa, yeniden başkanlığa seçilerek, güven tazeledi.

Aksaç Otel’de düzenlenen genel kurula, SAVDES-SEN Genel Başkan Yardımcısı Sebahattin İlgin, AR-GE Komisyonu Üyesi Şahin Yalı ile 15 bölgeden gelen sendika üyeleri katıldı.

Mesut Aslangiray’ın divan başkanlığını yaptığı genel kurulda konuşan SAVDES-SEN Malatya Şube Başkanı Ruhi Arslanboğa, Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’nda görev yapan devlet memurlarının kurmuş olduğu Savunma ve Güvenlik Destek Hizmetleri Sendikası’nın isminin bölge ve Türkiye’de duyulduğunu ifade etti.

Arslanboğa, sendikaların gücünü üyelerinden aldığına dikkat çekerek, şunları söyledi: “Bizde bu güçle örnek sendika anlayışını sergileyerek, üyelerimizin hak ve hukuk mücadelesi için özenle çalışıyoruz. Sorumluluğumuzun yükünü omuzlarımızda hissederek, SAVDES-SEN bayrağını daha da yükseklere taşımak için elimizden geleni sonuna kadar yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.”

Malatya’ya bağlı 15 ili kapsayan Türk Silahlı Kuvvetleri’nde görevli devlet memurlarının da olağan genel kurula katıldıklarını hatırlatan Arslanboğa, “Milli Savunma Bakanlığı ANT ve askeri hastanelerin iş kolunun ayrılması sonucu tekrar teşkilat yapısı oluşturulan Malatya Bölge Başkanlığı’na bağlı 15 il mevcut. Bölgemizin coğrafi konumunun ağır koşullarına rağmen bölgedeki duyarlı arkadaşlarımın il ve ilçe temsilcilerimizin azim ve gayretiyle çok kısa bir sürede teşkilatlandık. 2015 yılındaki birinci olağan genel kurulunda üye sayımız 435 iken bugün üye sayımızın 583 olmasının haklı gururu içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.

SAVDES-SEN Genel Başkan Yardımcısı Sebahattin İlgin ise “Sendika olarak 15 Temmuz döneminden önceki yapmış olduğumuz çalışmaları tekrar canlandırarak, yeniden dizayn ederek, yeni yapılanmaya göre Kuvvet Komutanlıkları, Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı ile yeniden temaslarımız başladı. Özlük haklarının iyileştirilmesi yönünde yeni yapılanmaya uygun olarak çalışmalarımız başlatılmıştır” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından seçime geçildi. Mevcut başkan Ruhi Arslanboğa, tek listeyle girdiği seçimi kazanarak, yeniden başkanlığa seçildi.

SAVDES-SEN Malatya Bölge Şube Yönetim Kurulu şöyle oluştu:

“Ruhi Arslanboğa-başkan, Abdulhalim Gök, Mehmet Zeki Helvacı, Vahap Genç, Musa Aktay, Mehmet Aktürk ve Cem Küçükşahin.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mehmet (6 yıl önce)
    Tebrik ederim başarılarının devamını diliyorum vatanımıza hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla