SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arslanboğa Kızarttı!

A- A+ PAYLAŞ

F.Bahçe-Eskişehir maçında eşine az rastlanır bir olay yaşandı. Sahada tartıştıkları için sarı kart gören Lugano ve Sezer, kavgayı koridorda da sürdürünce hakem Bünyamin Gezer, maçın Malatya bölgesinden olan 4. hakemi Suat Arslanboğa'nın uyarısıyla iki futbolcuyu da oyundan attı...Fenerbahçe ile Eskişehirspor arasında oynanan karşılaşmada futbol sahalarında eşine az rastlanır bir olay yaşandı. Mücadelenin ilk yarısında Sarı-Lacivertli takımın Uruguaylı savunmacısı Lugano ile Eskişehirspor'lu Sezer arasında yaşanan tartışma sonrası iki oyuncu da maçın hakemi Bünyamin Gezer tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

DEVRE ARASI TARTIŞMA BÜYÜDÜ
İki isim arasındaki gerginlik ise burada sona ermedi. Takımlar devre arası olup soyunma odalarına doğru hareketlendiklerinde Lugano ve Sezer arasındaki söz dalaşı devam etti.

İki oyuncu tartışma halinde soyunma odalarına yönelirken iki oyuncu koridorlarda yüksek sesle bağırarak birbirlerinin üzerlerine yürüdü.

ARSLANBOĞA GÖRDÜ..
Olayları gören 4. hakem Suat Arslanboğa, hakem Bünyamin Gezer’e anlattı. O da Arslanboğa’dan, her iki takımın soyunma odalarına giderek iki futbolcuyu da direkt kırmızı kartla ihraç ettiklerini bildirmesini istedi. Sarı lacivertli kulübün bu sorumsuz davranışı nedeniyle Lugano’ya 5 bin Euro para cezası vereceği, Aykut Kocaman’ın da bugün futbolcusu ile bu konuyu görüşeceği öğrenildi.

LUGANO: "ABARTTI.."
Bu arada Lugano, hem Sezer'in hem de kendisinin oyun dışı kalmasına neden olan olayı anlatırken, şunları söyledi:

“Maç oynanırken Sezer ile aramızda geçen tartışma, maalesef devre arasında soyunma odasına giderken de devam etti. Her maçta olan seviyede bir itiş kakıştı. Maçlarda saha içinde nasıl temaslar yaşanıyorsa, tünelde yaşanan da aynı şeydi. Dördüncü hakemin kararıyla oyundan atıldık. Tamamen onun verdiği rapor doğrultusunda alınan bir karardı. Sezer ve benim devre arasında kırmızı kartla atılmamızı, abartılı bir karar olarak görüyorum. Çünkü her iki takımın da soyunma odalarına gittikleri tünelde her zaman benzer temaslar olur. Sezer ile aramızda çok büyük bir fiziksel temastan bahsedemeyiz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız