SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arslanboğa Süper Klasmanda

A- A+ PAYLAŞ

Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu'nun bugün İstanbul'da yaptığı toplantıda Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu'na yeni atamalar yapıldı. Kurul başkanlığına, İzmir bölgesinden, aslen Malatyalı olan Mevlüt Güzel getirilirken, 8. bölge sorumlusu Dursun Cumali Sucu da kurulda yeniden görev aldı. Bu arada, Malatya Bölgesi'nin klasman hakemlerinden Suat Arslanboğa (fotoğraftaki)'nın da Süper Lig hakemliğine terfi ettiği bildirildi.

GTT KURULU..
Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu'nun başkanlığına Mevlüt Güzel getirilirken kurul, Erdoğan Çamlıyurt, Bülent Uzun, Dursun Cumali Sucu, Erdoğdu Diyadin, Muhittin Boşat, Mekki Keskin, Salih Türktunç, Mahmut Çetiner, Sait Yücel ve Hüdai Doğu'dan oluştu. Kurulun yedek üyeleri ise şu isimlerden oluştu; İbrahim Aksu, Engin Kurt, Musa Eryılmaz, Sabahattin Bitirim, Helin Balakcı, Saadettin Güler, Ayhan Canavar, Erdoğan Kırıcı, Galip Bitigen, Ahmet Taşkın ve Ali Erkan.

MALATYALI HAKEMLERİN TERFİSİ..
Toplantıda ayrıca 2007-2008 futbol sezonunda görev alacak Süper Lig, Süper Lig yardımcı, A Klasman, B Klasman, C Klasman, C Klasman yardımcı, Bayan A ve Bayan B Klasman hakemleri listesi TFF Yönetim Kurulu tarafından onaylandı.

Malatya Bölgesi'nin A klasman hakemlerinden Suat Arslanboğa da, Süper Lig klasmanına yükseldi. Yine Malatya Bölgesi'nin C Klasman hakemlerinden Volkan İnce'nin de Süper Lig Yardımcı hakemliğine terfi ettiği bildirildi.

Ayrıca Malatya Bölgesi hakemlerinden Oğuz Kağan Turan ve Öner Fırat'ın B Klasmanına, Emrah Akbaş'ın C Klasmanına, Gökhan Aslangiray, Ata Yıldırım ve Mehmet Duruk'un da C klasman Yan Hakemliği'ne terfi ettikleri, Malatya Bölgesi'nin hakem terfilerinde ilk sırayı aldığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız