SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arslantepe Tanıtım Gezisi

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:22:01
Arslantepe Tanıtım Gezisi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Mirası Arslantepe Projesi kapsamında proje ortaklarının katılımı ile basın gezisi gerçekleştirilecek. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, dünya kültür mirası için Arslantepe’nin önemli olduğunu söyledi.

Battalgazi Belediyesi’nin proje ortağı olduğu Malatya’nın Mirası Arslantepe Projesi kapsamında 2 günlük basın gezisi düzenlenecek. 1-2 Eylül 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan geziye, proje ortakları olan Arslantepe Destekleme ve Geliştirme Derneği, Anadolu Efes,  Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), Kültür Bakanlığı temsilcileri, Hürriyet Gazetesi Yazarı Vahap Munyar, Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen Ocakoğlu, Hürriyet Gazetesi Yazarı Gila Benmayor ve proje temsilcileri katılacak.  Malatya’nın Mirası Arslantepe Projesi kapsamında 2 ayrı alan toplantısı gerçekleştirilmiş olup, projenin eksiksiz bir şekilde hedefe ulaşması için çalışmalar öz verili bir şekilde devam ediyor. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, dünya kültür mirası için büyük önem arz eden Arslantepe ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirterek, buranın sağlıklı bir şekilde tanıtılması, gelen yerli ve yabancı turistlerin memnun ayrılmasına yönelik çevre düzenlemesi ve temizlik konusunda ciddi çalışmaların yapıldığını kaydetti. Başkan Gürkan, “Arslantepe ile ilgili çalışmalar bizi her geçen gün daha da UNESCO dünya kültür mirası asıl listesine girilmesi noktasında inancımızı arttırıyor” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız