SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Art Niyetli İnsanlar Var"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:19:06
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un Sportif Direktörü Ali Ravcı, Kayseri Erciyesspor maçını kazanıp, ligde çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamada bulunan Ravcı, Şanlıurfaspor galibiyetinin takım ve camia açısından iyi bir moral olduğunu ifade etti.

Zorlu deplasmandan 3 puanla dönmelerinin kendileri için önemli olduğunu dile getiren Ravcı, "Galibiyetle döndüğümüz için mutluyuz. Çünkü çok ihtiyacımız olduğu bir dönemde bu 3 puanı aldık. Bu galibiyetin deplasmanda olması da ayrıca önemliydi" dedi.

Ravcı, geride kalan haftalarda kötü futbol oynamadıkları halde puan kayıpları yaşadıklarını kaydederek, şunları söyledi: "Balıkesirspor, Denizlispor maçlarında iyi futbol oynadık. Bu maçlarda çok pozisyon yakaladık ama değerlendiremedik. Şanlıurfaspor maçında da özellikle ikinci yarıda takımın mücadelesi, saha içerisinde oyuncuların yardımlaşması, futbolcuların maçı çok istemeleri galibiyeti getirdi. Bulduğumuz pozisyonları da değerlendirdik ve haftayı 3 puanla kapattık."

Ligin son sırasında yer alan Kayseri Erciyesspor ile sahalarında karşılaşacaklarını anımsatan Ravcı, Şanlıurfaspor deplasmanından aldıkları 3 puanın anlam kazanabilmesi için bu maçı kazanmaları gerektiğini söyledi.

Ravcı, "Kayseri Erciyessepor maçını kazandığımız takdirde çıkışımız devam edecek. Taraftarlarımızın da desteğiyle bu maçtan da galip gelmek istiyoruz" dedi.

"TARAFTARLARIN İÇERİSİNE GİREN BAZI ART NİYETLİ İNSANLAR VAR"

Deplasmanda ve iç sahada taraftarların takımı yalnız bırakmadığını dile getiren Ravcı, takımı destekleyen ve yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti.

Ravcı, Yeni Malatyaspor taraftarının her zaman takımın yanında olduğunu ifade ederek, "Taraftarlarımıza bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Kayseri Erciyesspor maçında da kesinlikle taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Onlar bizim itici gücümüz. Yeni Malatyaspor'un gerçek taraftarı için söylemiyorum ama taraftarların içerisine giren bazı art niyetli insanlar var. Maç oynanırken gol gecikince protestoya çok erken başlıyorlar. Ben bunu yapmamalarını rica ediyorum. Maçın bitiş düdüğüne kadar beklemeleri takımın menfaatine olacaktır. Deplasmanda takım daha rahat oynuyor. Sahamızda maalesef bazı sıkıntılar oluyor. Futbolcular üzerinde baskı oluşuyor. En azından bunu en aza indirgemek için taraftarlarımızın daha dikkatli olmalarını rica ediyorum" diye konuştu.

"DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPACAĞIZ"

Ravcı, takımda kadro dışı bırakılan Musa Sinan Yılmazer, Koray Şanlı, Vedat Budak ve Yakup Alkan ile ilgili net kararın bir iki gün içerisinde verileceğini belirtti.

Teknik direktör İrfan Buz ile konu hakkında son bir görüşme yapacaklarını kaydeden Ravcı, "Hocamızla bir araya gelip, tekrar bir durum değerlendirmesi yapacağız. Hocamızın da vereceği rapor doğrultusunda hareket edeceğiz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız