SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Artık AKP'li Değil!

A- A+ PAYLAŞ

Orduzu'nun AKP'li belediye başkanı Mustafa Karaman, Malatya merkez belediye başkan aday adaylığı için yine AKP'ye başvurmuştu. AKP'den aday gösterilmeyen Karaman'ın siyasete devam adresinin bu kez Saadet Partisi olduğu ve bu partinin Malatya Belediye Meclisi aday listesinde yeraldığı bildirildi.

Aralarında Orduzu'nun da bulunduğu bazı beldelerin belediyeliklerinin kaldırılma kararının ardından, seçim takvimi başladıktan sonra Karaman Malatya Belediye Başkan aday adaylığı için yine AKP'ye başvurmuştu. 4 Aralık'ta başvurusunu il başkan yardımcısı Hacı Bayram Yılmaz'a teslim eden Karaman, aday gösterilmemişti.

Belde belediyeliklerini kaldırma kararının Danıştay tarafından durdurulmasına karşın, beldesi için yeniden aday olmayan Karaman'ın, Belediye Başkan adayı Mehmet Yaşar Çerçi olan Saadet Partisi'nin Belediye Meclis listesinde yeraldığı öğrenildi.

İktisatçı olan Karaman'ın, Saadet Partisi Malatya Belediye Meclisi aday listesinin 3'üncü sırasında yeraldığı belirtildi.

ARŞİV FOTO: Karaman (soldaki) 4 Aralık'ta, AKP başkan yardımcısı Yılmaz'a aday adaylığı başvuru evraklarını teslim ederken.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız