SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O Artık AKP'nin Tunceli Milletvekili de..

0
Güncellendi - 2016-01-11 03:40:09
O Artık AKP'nin Tunceli Milletvekili de..
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, 1 Kasım'da partisinin milletvekili çıkaramadığı 3 il için buraların milletvekili gibi çalışmak üzere AKP'li milletvekili görevlendirmesi yaptığı, bu illerden Tunceli'de görevlendirilen 3 isimden birinin de Malatya Milletvekili Mustafa Şahin olduğu haber alındı.

Başbakan Davutoğlu, partisinin hafta sonunda Afyon'da düzenlediği İstişare ve Değerlendirme toplantısında, AKP'nin milletvekili çıkaramadığı Hakkari, Tunceli ve Şırnak illeri için başka illerden 3'er milletvekili görevlendireceğini açıklamıştı. Bu görevlendirilmenin "gönüllülük" esasına göre yapılacağı belirtilmişti.

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin'in yanı sıra Tunceli için görevlendirilen diğer isimlerin İstanbul'dan Azmi Ekinci ve Çorum'dan Lütfiye İlksen Ceritoğlu olduğu öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Dursun (8 yıl önce)
    Meşale şelale dinlemezler aman ha
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (8 yıl önce)
    Peki Tuncelililerin bu olaydan haberi varmı :)
    0
    0
    Yanıtla
  • ALP (8 yıl önce)
    hayırlı uğurlu olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • timur (8 yıl önce)
    zamanın birinde bir bakan hakkariye gidiyor yolda gezerlerken yaşlı amcanın biri yola atılıyor diyorki -sayın bakanım duymuşumki valimizi burdan alacakmışsınız yapmayın. bakan valiye dönerek diyorki -Sizi tebrik ediyorum sayın valim ideal vatandaş vali ilişkisi budur amca diyorki - sayın bakanım valimizi almayın BİZ YANDIK BAŞKASI YANMASIN...
    0
    0
    Yanıtla
  • basri (8 yıl önce)
    malatya ya yaptığı yatırımlar ile malatyam sıçramış iş imkanları artmış, yatırımda, sanatta çağ atlamıştır.(!) birazda ülkemizin diğer illerine hizmet etme vakti geldi demek ki:)
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasin (8 yıl önce)
    Mv.ŞAHİN, Siz hiç Tunceli'ye gitmeyin derim. Şimdi kendi seçmeninize anlattığınız hikayeleri Tunceli halkına da anlatmaya çalışırsınız, Oradan destanla gönderirler.
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (8 yıl önce)
    Malatya ya çok emeği geçti tunceli kaldı
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (8 yıl önce)
    TUNCELİ DE YANDI DESENİZE. KELİN İLACI OLSA ÖNCE KENDİ BAŞINA SÜRERDİ.
    0
    0
    Yanıtla