SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Artık Arabası Var da..

A- A+ PAYLAŞ

Tıpta Uzmanlık Sınavı'nda (TUS) 2010 yılında birinci olan İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezunu Dr. Abuzer Kayar'a ödül olarak vaat edilen otomobil kendisine teslim edildi.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Özdemir'in TUS'da birinci çıkarmaları durumunda araba ödülü vereceklerini açıklamasından bir süre sonra TUS'ta birinci olan İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezunu Dr. Abuzer Kayar'a vaat edilen araba ödülü Tıp Fakültesi'nin mezuniyet töreninde teslim edildi.

Arabanı anahtarı İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Özdemir ve Gazeteci-Yazar Yavuz Donat tarafından Dr. Kayar'a teslim edildi.

Kayar, ehliyetini alamadığı için arabayı kullanamadığını söyledi.

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olup da TUS'da birinci olacaklara bundan sonra da araba ödülü verilmeye devam edilecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız