SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Artık Art Niyet Arıyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un kulüp basın sözcüsü Erdal Gündüz, Kasımpaşa-Evkur Yeni Malatyaspor maçını yöneten Arda Kardeşler’i eleştirerek, “Hakemler de hata yapabilir diye düşünüyorduk artık art niyet arıyoruz. Hakemlerin art niyetli olduğunu düşünmeye başlar olduk. Artık 'yeter' diyoruz” ifadelerini kullandı.

Gündüz, Kasımpaşa ile İstanbul’da oynadıkları karşılaşmayla ilgili olarak hakem kararlarını sert bir dille eleştirdi.

Deplasmanda oynadıkları ve 3-2 kaybettikleri Kasımpaşa maçıyla ilgili değerlendirmede bulunan Gündüz, karşılaşmaya hakem kararlarının damga vurduğunu savunarak, “Merkez Hakem Kuruluna (MHK) başvuracağız. Türkiye Futbol Federasyonu ve MHK başkanlarının bu konudaki hassasiyetlerini iyi biliyoruz. Gerekenin yapılacağına inanıyoruz” diye konuştu.

“LİGDE YENİYİZ DİYE BÖYLE OLMAMALI”

Gündüz, Kasımpaşa-Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasının hakemi Arda Kardeşler’in verdiği kararlara tepki gösterdi.

Hakemlerin hatalı kararlarıyla ilgili haklarını sonuna kadar arayacaklarını ifade eden Gündüz, şunları söyledi:

“Ligde yeniyiz. Ama yeni bir takım olduğumuz için böyle olmamalı. Önce Demir Grup Sivasspor, sonra Antalyaspor ve son olarak da Kasımpaşa maçında hakemlerin verdiği hatalı kararlar, hep bizi mi buluyor? Kasımpaşa maçında hakem tüm takdirlerini rakibimizden yana kullandı. Futbolcularımıza yapılan fauller görülmedi. Hakemler de hata yapabilir diye düşünüyorduk artık art niyet arıyoruz. Hakemlerin art niyetli olduğunu düşünmeye başlar olduk. Artık 'yeter' diyoruz. Daha ligin başındayız ilerleyen haftaları düşünemiyoruz. Merkez Hakem Kuruluna (MHK) başvuracağız. Türkiye Futbol Federasyonu ve MHK başkanlarının bu konudaki hassasiyetlerini iyi biliyoruz. Gerekenin yapılacağına inanıyoruz."

“MAÇIN HAKKI BERABERLİKTİ”

Gündüz, futbolcuların Kasımpaşa karşısında kötü oynamadıklarını ifade ederek, maçın hakkını beraberlik olduğunu savundu.

İstanbul ekibi karşısında hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, “Kasımpaşa maçında hatalarımız vardı ancak çok da kötü oynamadık. Maçın hakkı beraberlikti, hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Bu maç artık bizim için geride kaldı. Ara vermeden ligin beşinci haftasında sahamızda Bursaspor ile oynayacağımız karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacağız” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • ertan (6 yıl önce)
    Lobisi hic olmayan bi takim olursan daha cok art niyet ararsin bir takimin biraz lobisi olur bi baskanin baglantilari olur lobisi olur yoksa her mactan sonra isyan etsende bos kendini paralasanda bos öyle is yapamazsin bu ülkede hakkinida bulamazsin alamazsin o sekilde
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat yavuz (6 yıl önce)
    Hakem hataları doğru ama kadromuzda çok sırıtıyor her bölgede açık veriyoruz oyunun son 15 dakikası takım döküldü, bu takım eksik dedikçe bizi eleştirenler şimdi kona yaksınlar. İlk yarı bitene kadar ne puan alsak kar ama bu takım iş yapmaz çok atakvşye gerekirdi bu yapılmadı alınan adamlar çoğu problemli yabancılar sıradan birde hocanın istemediği adamlar alınınca sanki hoca onları da bilerek oynatmıyor işimiz zor velhasıl
    0
    0
    Yanıtla
  • kernekliali (6 yıl önce)
    hakem hiçde kötü yöetmedi.Ertuğrul efendi kaç kuruşluk futbol oynattı acaba.Artur mina ile aytaç dışında hepsi misafir sanatçı gibiydi.Bu iyi bir gidiş değil.Ne kadar takımından dışlanmış bedava futbolcu varsa topladık.Helede elazığa gönderilen Ahmet aras a yazık oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan ULAŞ (6 yıl önce)
    Takım iyi yolda,Hakem hatası var kasıt yok Dia Barazit Mina Boutaip Siseko Yalçın ayhan harikalar yartır ilerki maçlarda ancak Hakemlerimizin dikkatli ve adaletli olmaları gerekir.Takım Otelde yatıp kalkıyordu inş bundan sonra tesislerde kalacak Takımın çalışması açısından iyi olur Teknik adama sonuna kadar desdekçisiyiz allahına gurban Ertuğrul hocamızın Terbiyesi kalitesi adamlığı tartışılmaz başarılar Malatyasporum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Malatya nın hakkı yeniyor sayın hemşerilerim sizin yaptığınız yorum farklı, pozisyonları takip edebilirseniz daha iyi olur .......üç haftadır malatyamıza hakemler neler yapıyor farkında değilmisiniz biraz duyarlılık lütfen........
    0
    0
    Yanıtla
  • kernekliali (6 yıl önce)
    takım hiç futbol oynamıyor.kaleci ertaç her gelen topu kalede gördü.daha birinci dakikada ilk gelen topu kalede gördü.kesinlikle süperlig kalecisi değil.adeta saatsiz bomba.siyahi futbolcular dökülüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gurbetteki Malatyalı (6 yıl önce)
    Hasan su arkadaşım sen maçı izlemedin galiba, Baraziteyi resmen biçtiler o kadarda değil.Bu hakeme baskı yapılmalıki diğer hakemlerde ders almalı kaybettiğimiz her iki maçda net hakem hataları vardı.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan su (6 yıl önce)
    art niyet olsa penaltı da vermezdi. saçma..
    0
    0
    Yanıtla