SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Artık Bütün Dünyanın Ayağa Kalkması Lazım"

0
Güncellendi - 2017-06-12 17:43:53
A- A+ PAYLAŞ

10 Haziran Dünya Yetimler Günü dolayısıyla İHH Malatya Şubesi tarafından Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezinde resim sergisi açıldı. Açılışa AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık’ta katıldı.

Malatya Park AVM’de düzenlenen serginin açılışına AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık’ın yanı sıra Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Çakır, AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Malatya Girişim Gurubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Kavuk ile davetliler katıldı.

Açılışta konuşan Milletvekili Öznur Çalık, her yıl Ramazan ayının 15’inci gününün Dünya Yetimler Günü olarak belirlendiğini belirterek “Maalesef Orta Doğu coğrafyasında yaşanan savaş sonrası çocuklar annesiz kalıyor, anneler bebeksiz kalıyor. Hepimizin ortak bir çağrısı var, artık bütün dünyanın ayağa kalkması lazım” diye konuştu.

Konuşmaların ardından resim sergisi kurdele kesimi ile birlikte açıldı. Açılışın ardından protokol üyeleri sergiyi gezdi.

Şehit annesinin imza standını ziyaret

AKPli Öznur Çalık daha sonra AVM’de Şehit İbrahim Tanrıverdi’nin annesi Gafure Tanrıverdi’nin kitap imza standını ziyaret etti. Şehit annesi, oğlu için yazdığı ‘Cennetteki Yıldızımız’ adlı kitabı imzalayarak Genel Başkan Yardımcısı Çalık’a hediye etti.

Engellilerle bowling keyfi

Çalık ve beraberindekiler daha sonra Malatya Park AVM’nin son katında yer alan bowling turnuvasına da katıldı. Bedensel engelli ve down sendromlu çocuklar arasında gerçekleşen bowling turnuvasını izleyen AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, engelli çocuklarla bir süre bowling de oynadı.

Çalık burada yaptığı konuşmada engelsiz bir Türkiye’nin inşa edilmesi için her alanda çalışmalar yapıldığını belirterek “Demokrasinin önündeki engelleri kaldırmak için vermiş olduğumuz mücadele ortada. Terörün önlenmesi için yapmış olduğumuz mücadele ortada. Bütün Türkiye olarak barışın, kardeşliğin, huzurun daim olması, ramazan ayının buna vesile olmasını diliyorum yüce Rabbimden” diye konuştu.

Çalık, beraberinde AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ile birlikte Zaviye Mahallesindeki  Göğebakan ailesinin evine giderek burada hasta ziyaretinde bulundu. Çalık, ailenin hastası hakkında bilgi alarak, sıkıntı ve sorunları ile taleplerini dinledi.

Çalık, daha sonra beraberinde Kahtalı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte Diyabakır’ın sur ilçesinde şehit olan jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mehmet Dinç’in Çöşnük Mahallesinde oturan ailesini ziyaret etti. Çalık, burada şehit ailesinin talep ve sorunlarını dinledi ve bir süre sohbet etti.

Çalık, beraberindeki heyet ile birlikte İstiklal Mahallesinde oturan Alhas ailesini ziyaret etti ve durumları hakkında bilgi aldı. Çalık burada ailenin başarı belgesi alan çocuklarına hediyelerin ide vererek,  bir süre aile ile sohbet etti.

iha- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Hakan (6 yıl önce)
    Editor işine gelmeyen yazilari siliyorsun yayinlasana sorumluluk yazan kisiye ait degilmi Ip nomuz dusuyor kim sikayetci olacaksa olsun.Ama yorumlarimizi silme EDİTÖR: Sayın okur, bu platform herkesin herkese istediğini söyleyeceği, yazacağı bir yer değildir. İnternet mecrasında 'ask_semaveri' diye kendinize kimlik biçtiğiniz kişisel hesabınızı değil, bir basın kurumuna ait platformu kullanıyorsanız, o kurumun, hukuki sorumluluğu çerçevesindeki tasarrufunu kabul etmek durumundasınız. 'Benim IP'ım belli, sorumlu benim' demenizin hukuki hiçbir karşılığı yok. Kurum da hiç tanımadığı, bilmediği kişilerin 'ölçü tanımayan' görüşünü yayınlayarak o görüşün, yorumun sorumluluğunu üstlenmek durumunda değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kisisel hesabimi ifsa etme hakkini kim size veriyor peki.Madem hukuki bi kural degil yapilan yorumlar daha dogrusu yorumlarinizi siz yapin ben işime geleni yayinlarim diye belirtin.Bakalim bu yazdiklarimi yayinliycakmisin
    0
    0
    Yanıtla
  • Fethiye (6 yıl önce)
    Bence artık senin bırakman lazım öznur çalık yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    Siteyi Öznur Çalık bülteni haline getirdiniz tebrikler
    0
    0
    Yanıtla