SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Artık Gelip Başkan mı Olurlar Bilmem Ama Takıma Sahip Çıksınlar"

0
Güncellendi - 2021-01-24 19:00:46
A- A+ PAYLAŞ

"SADECE YÖNETİME BIRAKILMAMASI LAZIM.." Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, takıma herkesin sahip çıkması gerektiğini ifade ederek, “7 senedir burada görev yapıyoruz. Biz elimizden gelen bütün gayreti gösterdik. Artık şehrimizin, siyasetçilerimizin, işadamlarımızın, herkesin bu takıma sahip çıkması lazım, bu şehir için çok önemli ve marka değeri var. Bunun sadece yönetime bırakılmaması lazım. Biz sadece yönetim olarak bugüne kadar bütün yükü taşıdık. Bu saatten sonra işadamlarımızın da sahip çıkması gerekiyor. Çok değerli işadamlarımız var. O değerli işadamlarımızda artık gelip başkan mı olurlar, destek mi olurlar bilmem ama artık takıma sahip çıksınlar. Bugüne kadar Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız destek veriyor ama sadece başkanımız ve bizimle olacak iş değil. Bugüne kadar hiç kimsenin kapısına gitmedik” dedi.

Galatasaray’a 1-0 kaybettikleri karşılaşma sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Gevrek, mücadelenin 88.dakikasına kadar iyi mücadele ettiklerini belirterek, son dakikada yedikleri golün kendilerini üzdüğünü ifade etti.

Gevrek, takımın iyi mücadele ettiğini kaydederek, “Zaman zaman takım olarak iyi futbol oynadık. Hatta 88.dakikaya kadarda iyi getirdik ama maalesef son dakikada yediğimiz gol bizi çok üzdü. İlk yarının son maçıydı. Genel olarak bir değerlendirme yapacak olursak 27 puan topladık. Bugün kazansaydık iyi olacaktı, bizim için çok önemliydi. İlk yarıyı 30 puanla kapatsak çok iyi olacaktı ama maalesef son dakikada gelen golle mağlup olduk” ifadelerini kullandı.

Futbolun üç sonuçlu bir oyun olduğunu dile getiren Gevrek, “Futbolda kazanmak, kaybetmek, berabere kalmak var. Bana göre takımımız bugün çok iyi mücadele etti. Futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız. Hedefimiz 30 puandı ama 27 puan topladık. 27 puan iyi. Ligde arada yok önümüzdeki Fatih Karagümrük maçına bakacağız” dedi.

Gevrek, bir gazetecinin ‘Youssuf’un transferi konusunda Galatasaraylı yöneticilerle bir görüşmeniz oldu mu?’ sorusuna, “Daha önce bir görüşmemiz oldu. Bugün maç vardı. Maç öncesi Youssuf ile alakalı bir şey konuşmadık. Daha önce bir görüşmemiz olmuştu, şuan net bir şey yok. Ama Galatasaray ile Youssuf’la alakalı 1-2 görüşmemiz oldu. Bugün maçla ilgili konuştuk ama Youssuf ile alakalı görüşmemiz olmadı” cevabını verdi.

Bir gazetecinin ‘Zemin oldukça kötüydü, bununla alakalı bir şey söylemek ister misiniz?’ sorusuna ise şu cevabı verdi: “Malatya’da hava şartları da sıkıntılı ve zor. Zemin biraz ağır ama seneye onu düzeltiriz. Bakıldığında kötü görünüyor ama çok da kötü değil. Bu sadece bizde değil birçok takımda böyle maalesef hava şartlarından dolayı zeminle alakalı sıkıntılar oluyor. Sezon bittikten sonra onunla ilgili bir değerlendirme yapacağız ama şuan yapacak bir şey yok.”

Gevrek, başka bir gazetecinin ‘Hafta içi futbolcular bir idmana çıkmadı, bu takımı nasıl ı nasıl etkiledi?’ sorusuna, “Takımı izlediniz bugün. Futbolun içerisinde bu tür sıkıntılar olabilir. Çok karakterli bir futbolcu gurubumuz var. Ufak tefek sıkıntılar olabilir. Türkiye’de bugün parasal olarak çok ciddi sıkıntı var. Anadolu takımlarının gelirinin yüzde 90’ı yayıncı kuruluştan ama bu sene çok ciddi bir indirim oldu. Yapılan indirimde bugün 30 milyon fark ediyor. Ekonomik anlamda sıkıntımız var ama aşılmayacak bir sıkıntı değil. Futbolcu kardeşlerimizin yaptığı ufak bir protestodur. Bence bu haktır, futbolcu kardeşlerimizle bununla alakalı bir sıkıntımız yok. Bu sadece Malatya’da değil, Türkiye’de birçok kulüpte var. Ama nedense Malatya’da çok fazla dile getiriliyor. Bunu da maalesef biz kendimiz yapıyoruz. Malatya’da yerel basınımız bu işi çok seviyor. Bizim içimizde de maalesef bu tür sıkıntılar var” cevabını verdi.

Gevrek, ekonomik sıkıntının aşılamayacak bir durum olmadığını ifade ederek, “7 senedir burada görev yapıyoruz. Biz elimizden gelen bütün gayreti gösterdik. Artık şehrimizin, siyasetçilerimizin, işadamlarımızın, herkesin bu takıma sahip çıkması lazım, bu şehir için çok önemli ve marka değeri var. Bunun sadece yönetime bırakılmaması lazım. Biz sadece yönetim olarak bugüne kadar bütün yükü taşıdık. Bu saatten sonra işadamlarımızın da sahip çıkması gerekiyor. Çok değerli işadamlarımız var. O değerli işadamlarımızda artık gelip başkan mı olurlar, desek mi olurlar bilmem ama artık takıma sahip çıksınlar. Bugüne kadar Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız destek veriyor ama sadece başkanımız ve bizimle olacak iş değil. Bugüne kadar hiç kimsenin kapısına gitmedik. Bu şehrin marka değeri Malatyaspor’dur ve buraya bütün işadamlarımızın sahip çıkması lazım” diyen konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

76 yorum yapılmış

  • Bülent Yaşar (3 yıl önce)
    Bu yönetim şampiyon olduktan sonra yapılan kongrede yönetimin her yıl ihtiyaç olması durumunda sadece 1 milyon tl verebileceğini açıkladı. Beş yılda 1 milyon vermiş olsalar toplam 5 milyon eder. Malatyada kim cebine 5 milyon koysa ben Ali KOC ile 1saat görüşeyim, karşılığında 5 milyon vereyim dese görüşebilir mi. Asla. Ama Malatyaspor başkanı olduğu için ali koç ile 'de görüştü hatta Cumhurbaşkanı ile görüşebildi. 3 beş milyonun yapamadığı görüşmeleri Malatyaspor başkanı olarak yapabildi. Her yıl düzenli olarak futbolcu satışı yapan bir kulubuz ve bi konu da Turkiyede ilk ucteyiz. O kadar futbolcu satışı bu yılı saymazsan gelen düzenli yayın geliri saha ici reklamları spor toto,mac başı gelirleri üst üste koyduğumuz zaman kimse başkanın alacaklı olduğunu söyleyemez. Düşünün Yusueff dune kadar asgari ücretle oynuyordu. Maaş olarakta çok ücret alabilecek birkaç oyuncumuz var gibi. Sivasspora bizimle çıktı ve hiç futbolcu satmadığı gibi yildiz futbolcular da bonservis vermeden büyüklere gittiği halde hiç bir zaman futbolcu alacakları ile gündeme gelmedi. 6 yıl içinde Mali kongre yapmayan bir adama kimse kusura bakmasında 5 kuruş vermez. Eski yönetimlerde aylık 3ton et faturası 5ton makarna faturası ile yolsuzluk vardı. Onlardan ders alıp 2yilda 1 defa mali kongre yapsaydı şehir arkasında dururdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gazi (3 yıl önce)
    İyi Adil gevrek bu takımı 2.ligden süper lige çıkardı diye klübün borcunu alacağını hesabını vermesin.Herşey yapabilir.Gelirini alsın.Borcunu milletin üzerine yıksın.Ne güzel bir başkanlık.Bu başkanlığı herkes yapar..Eğer iyi bir malatyasporlu ise hemen klübün hesabını ortaya döker,hesabını verir ve klübü şehrin mülki amirlerine devreder.Malatya da kurtulur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)
    Neden koltuğa yapıştın bırakmadın sezon başında gevşek adil iyice borçlandırdın dimi
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail (3 yıl önce)
    1 yılda 57.5 trilyon ne oldu?Anlatda öğrenelim.Bunu da bir cevap ver.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı Bekir (3 yıl önce)
    Başkana laf söylemeyin daha 10 tane TOGG siparişi vermişti onları alacaz :))
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Geçen sene başından beri yırtınıyoruz,çöp transferlerle kulübü batırmayın diye ama bezirganlarınız bize Elazığlı yaftası yapıştırdılar.göz göre göre lades transferlerin sonu böyle acı bitiyor işte.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökmen (3 yıl önce)
    Şeffaflık yok, hesap verme yok, kim ne alıyor, hangi transferden ne kazanıldı belli değil. Babasının çiftliği gibi yönetiyor. Yani tüm Anadolu kulüpleri aynı durumda. Yayıncı kuruluş bir tek Malatya'nın ödemesini kısmadı ya. Onlar nasıl ödüyorlar. Kaldı ki dünyanın parası dönüyor. Onların kazandığının belki binde birini kazanan asgari ücretli taraftar nereye gideceğini bile kestiremedigi parayı niye verecek? Geçen sene de aynı mesele oldu ama dile getirilmedi. Parayı alamayan oyuncular kaçıp gitti. Çoğu alacağından vazgeçti. Adil Gevrek'in taktiği bu. Parayı vermez, işine gelmeyen de çeker gider kafasında. Guilherme'yi hatırlayın ne dendi Trabzon a giderken. Alacağından vazgeçti anlaştık. Trabzonsporla başka ne anlaşıldı bilmiyoruz. Jahovic pat diye çıktı gitti. Ne oldu ne bitti ne alındı hiç bilen var mı? Yapacağı en mantıklı şey kulübü şehremini'ne bırakmak olur. Bu takım Malatyalınin ise olması gereken bu. Ben güven duymuyorum bu başkana. Borçsuz kulüp diye anılırdı birkaç yıl önce. Içini boşalttılar kim ne derse desin. Geçen yıl düşüşe geçişin sebebi de buydu. Takımı kendi şahsi malı gibi görüyor. Bakalım neler olacak. Yazık sahipsiz memleketime.
    0
    0
    Yanıtla
  • Müco (3 yıl önce)
    Ürün satışa çıkarın destek olalım stand açın bazı yerlere herkes bişeyler alsın yada maça gitmesek dahi maç bileti satışa çıkarın alalım destek olalım herkes taşın altına elini koysun
    0
    0
    Yanıtla
  • turan (3 yıl önce)
    Adil Gevrek haklı. Malatya'lı işadamları ancak büyük takımlara yardım ederler. Mehmet Ali Aydınlar Fenerbahçeye dünyanın yardımını yapıyor. Başkanın dediği gibi illa dilenci gibi kapılarınamı gidilsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • yusuf (3 yıl önce)
    Başkan bırak bu işleri bugüne kadar sana tek söz etmedim ama sende artık şapkanı bir koy önüne. Bugüne takar şu oyuncuyu bu kadara sattık şunu bu kadara aldık borcumu bu gelirimiz bu diye bir açıklama yapmadın keşke hep şeffaf olaydın da bugün siyasilerden iş adamlarından destek isteme yüzün olaydı bugün çıkmış herşey yönetime bırakılmamalı diyorsun adama demezler mi 6 yıldır gelen paralar nasıl harcandı... Sen şimdiye kadar harcanılan kazanılan paraları hiç bir şekilde kimseye ile paylaşma şimdide çık yardım edin de ohhh ne güzel daha fazla küçülme bırak git lütfen....
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Sevgili Malatyaspor taraftarları benim burada yaptığım yorumlara bazı arkadaşlar beni anlamayıp yargılayanlar hatta yaptığım yorumları Malatyaspor düşmanlığı olarak kabul ederek bana hakarete kadar yeltenenler oldu, halbuki benim amacım Malatyasporun kötü yönetildiğini böyle devam ederse bu takımında efsane saydığımız Malatyasporun durumuna düşeceğini taraftarlarına anlatmaktı,hemen hemen her yorumumda memnuniyetsizliğimi gösteriyordum çünki bugünkü Malatyaspor yönetimine güvenim ilk günden beri yoktu. Arkadaşlar Malatyasporun kuruluş tarihine bir bakıldığında günümüze gelene kadar bir kaç başkan istisna ama mesela Rahmetli Nurettin Soykan beyefendi ve bir iki isim daha, diğer gelenlerin hepsi buna Adil Gevrek'te dahil Malatyasporu arpalık olarak görüp başkan oldular bunlara kimse ama hiç kimse gelin Malatyaspora başkan olun demedi bu başkanların bazıları gayri meşru işlerini bu takımın sırtından yürüterek bazılarıda kara para aklama yeri olarak görüp kolları sıvadılar. Adil Gevrek gibileride arpalık olarak bu işe girişti başta söylediğim gibi bir kaç Malatyaspor sevdalısı başkan hariç diğerleri bu takımın sırtından milyonları götürdü kimseye hesap bile vermedi kimsede bunlara aman gelde bu takıma başkan ol demedi bunlar işin bilincinde Malatyasporun elde edeceği gelirleri kendi çıkarlarına kullanmak amacı içerisinde başkan oldular, bunların hiç biri Malatyasporun kaşına gözüne sevdalı olmadılar parasına gelirine göz diktiler. Arkadaşlar doğru yönetilen bir futbol kulübü asla zarar etmez futbol gelirleri zaten masrafları karşılar ayrıca satılan futbolculardan elde edilen kazançlar artı kulübe büyük imkanlar sağlar, peki Adil Gevrek beye soruyorum satılan futbolcu paraları tff'den elde edilen gelirlerin yayıncı kuruluşun sosyal medya gelirleri bunların hesabını vere bilirmi neden şeffaf değiller biliyordum takımı sonunda sırt üstü bırakıp gideceklerini her zaman buradan taraftara seslendim bu takımın sahibi sizsiniz bu takımın altı oyuluyor zaman geçirmeyin sahip çıkın dedim dedim durdum, inşallah her zaman dediğim gibi yinede yanılan ben olayım yeterki Malatyaspor ligde kalsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • hakkı (3 yıl önce)
    soruşturma açılsın transfer paraları başkan olduğu süre içinde gelir gider tüm ayrıntıları ile hesaplansın. zamanında bırakmadı başkan şimdide sahip çıksınlar başkan mı olurlar diyor. herşey zamanında güzeldir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü (3 yıl önce)
    Ne kadar boş yorum yazanlar var,sanki adam ligin dibinde takımı bırakıyor, takım 9 sırada gelsin alsınlar..Gevezelik yapmasınlar,bir tane başkan adayı 5 milyon ile adayım dedi, arkadaş Malatya spora başkan olmak isteyen ,bu marka değerin fiyatı 100 milyon dan aşağı olmamalı,5 milyona git küçük dükkan al,5 milyonluk adamlarmi ,bunlarmi başkan olacak..Adil gevrek 2.ligden alıp süper lige çıkaran kişidir , haksızlıkta etmemek gerekir...
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü,Gelip alsınlar demekle bu işten kurtulamazlar.Teferruata gerek yok.Geçen yıl Tüm ulusal medyada Malatyasporun,Son iki yılda Alanya ve Beşiktaşl'a birlikte futbolcu satışlarından en çok kazanan üç takımdan biri olmuş.Bu 57,5 trilyona ne oldu?Bu paraya galibiyet ve beraberlik primleri dahil değil.Bu para ile hangi yıldızlar alındı?Klübün hangi giderleri karşılandı?Bırak bunları Üstüne klübün arabaları bile satıldıBaşkan eğer Malatyasporu seviyor ve iyiniyetli ise eski başkanların yaptığı gibi şehrin mülki amirleri ile medyada borç ve alacak durumunu belgelerle izah eder ve klübü teslim eder.Ancak bunu yapabilirmi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Zaten ligin dibindeydi. Deprem zamanı da atıp tuttu ama küme düşüyordu pandemi olmasaydı. Kimin boş yazıp gevezelik yaptıgı belli. Millete ahkâm kesecegine 100 milyon verip takımı al o zaman.
    0
    0
    Yanıtla
  • Belediyeler şehrimix destek vermese başkan bir gün bile başkanlık yapamazdı, çünkü maddi katkısı, futbol bilgisi yok, kendi şirketini böyle yönetiyorsa şimdiye kadar çoktan batması gerekirdi, alınan futbolculara bakın çoğu çöp, paralar boşa gitti
    0
    0
    Yanıtla
  • İyi Adil gevrek bu takımı 2.ligden süper lige çıkardı diye klübün borcunu alacağını hesabını vermesin.Herşey yapabilir.Gelirini alsın.Borcunu milletin üzerine yıksın.Ne güzel bir başkanlık.Bu başkanlığı herkes yapar..Eğer iyi bir malatyasporlu ise hemen klübün hesabını ortaya döker,hesabını verir ve klübü şehrin mülki amirlerine devreder.Malatya da kurtulur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vasat44 (3 yıl önce)
    Çamur at izi kalsın. Dereyi geçerken at değiştirilmez, bırak dendiğinde bıraksaydın
    0
    0
    Yanıtla
  • Gecen senede dereyi geçerken atmi değiştirilir dediler. At derenin dibini boyladı.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Lig başlamadan sana gelip genel kurula git klübü bırak dendiğinde kabul etmedin devam edeceğim dedin. Para kalmayınca borç çoğalınca mı bu sözleri söylüyorsun başkan. Olmuyor böyle.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alpay (3 yıl önce)
    Malatya sporu amator kumeye yollanlar,y n malatyayida yollarlar tarih tekerurden ibaret.ne yazik ki.
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (3 yıl önce)
    Su veya elektrik faturalarına isteğe bağlı bağış toplayın iki gün için de borç biter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Konuralp (3 yıl önce)
    Ekonomik kriz Malatyasporu'da vurdu başkan para bitti sanada güle güle
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Sayın başkanım emeklerin için teşekkürler yarın geç olabilir hemen kulübün anahtarını sayın Gürkan a teslim ediniz kulübün mali kongresini toplayıp gelir ve giderlerin hesabını verip ayrıliniz bu işin başka yolu kalmadı ayrilmazsaniz kulüpte oyuncu kalmayacak transfer donemide bitiyor lige ara bile verilmiyor .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (3 yıl önce)
    Anladığım Adil başkan bırakmak istiyor. Anlamadığım geçen yıl başka adayda vardı, şimdi kim gelecek? geleni nasıl bir yönetim ve takım bekliyor? Malatyasporun maddi durumu, acil bir şekilde denetlenmeli, bütün Anadolu takımları sıkı denetimden geçmeli, ben anlamıyorum hiçbiri mi ayağını yorganına göre uzatmadı? Borçsuz kulüp , şirket vb olmaz biliyorum ama ödeme kabiliyetine göre borçlar futbolcu ödemeleri düzenlenmeliydi. 7 yıl boyunca verdiği emeklere teşekkür ederiz, o stadda güzel anılarda yaşattık somurta somurta da çıktık.. Malatyaspora bir çözüm yolu şart, bir babayiğit şart. Hayırlısı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Kongrede başkan adayı vardı o zaman bıraksaydın ya.dereyi geçerkenmi vazgeçtiniz.Tabiki bu kulübe büyük emeğin geçti bunu kimse inkar edemez.demekki zamanı gelince bırakmakda kulübe katkı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • kimidi o başkan adayı bizler niçin bilmiyoıruz bir emekli polis vardı aday bile olmadı yok şu kadar para bu kadar para dedi kaybolup gitti nerde gelip sahip çıksınlar adil başkan bıraksın takım amatöre kadar gider bun bildiğiniz hak lde eleştiriyorsunuz adam diyor nerdeler gelsinler haydi gelsinler
    0
    0
    Yanıtla
  • Arkın (3 yıl önce)
    Cebinden ne verdin adil gevrek konuşuyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Okan (3 yıl önce)
    Sen ordayken kimse 1lira vermez adil efendi
    0
    0
    Yanıtla
  • hem kelsin hem paran yok Başkansan çıkaracaksın cebinden koyacaksın paran yoksa üreteceksin bulacaksın yoksa burda ne işin var geçen sene aday çıktı bayrak ettin kendini bırakmadın eğer parasısız oluyorsa bu iş ben de Başkan adayıyım
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (3 yıl önce)
    Adil Gevrek, klübün gelir giderini çıkarıp anahtarını belediyeden aldığı gibi tekrar belediyeye devretmeli zaten geçen sezon sonunda onlarda başkanın bırakmasını istediler demek ki onların uyumlu çalışacakları birisi varmış.Başkası parayı versin ben yöneteyim hangi aklı başında zengin gelir bu teklife. Bir de şunu bir dene istifa et kimse çıkmazsa o zaman istifanı bekleyenleri utandırmış olursun. Antalyaspor başkanı ne güzel gelir gideri çıkardı borçsuz bir şekilde istifasını sundu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsanekaplan (3 yıl önce)
    Başkan yap yardim kampanyası iban paylaş iş adamları mi taraftarmi artık ne gelirse gelsin, bugün bu şehrin kulübüne destek vermeyen yarın seçimlerde bu takımı destekleyenlerden oy isteyecek o zaman gerçek malatyasporlular kendini belli eder, biri istifa diyor biri hoca diyor biri para diyor 7 senedir nasıl donuyor bu kulüp, fener gs bile paraya muhtaç adamlar destek istiyor sende işte
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Takım tüm Malatyalıların ortak değeri.Klübümüz pandemi nedeniyle maddi sıkıntılar içinde.Dünya çapında ünlü işadamlarımız olan Rönansas ,Çalık gurubu,Acıbadem ,Waikiki şirketlerinin ,Belediye Başkanlarımızın ve siyasetçilerin takıma acil yardımda bulunmaları veya Başkanlığa aday olmaları gereklidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (3 yıl önce)
    Daha iyisini bulana kadar en iyi Başkan Adi Gevrek.7 yıl hizmet etti emekleri var .Bakınız Gaziantep belediye başkanı Fatma hanım takımı götürüp Konukoğlu’na teslim etti belediye olarakta yardımcı oluyor takımı gayet iyi yönetiyorlar.Bizim belediye başkanıda ya iyi bir Başkan bulur yada mevcut başkanla birlikte sorunları çözer.Bazı yorumcular tek Başkan gitsin de kaos mu olur ne olur düşünmeden yazıyorlar.Bu. arkadaşlar takıma düşmanlar mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Geçen yıl takım ķüme düştüğünde başarısızlığını kabul etmedin.O koltuğa yapıştın.Adaylar vardı.Seçime gitmedin.bırakıp gitseydin şimdi aynı sıkıntıları yaşamıyacaktık başkan.Şimdide kalkıp herkesi yaşattığın sıkıntıya ortak etmeye çalışıyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hangi adaylar?Bu adayların arkasına önüne bak dahai iyi anlarsın.Gelip iki futbolcuyu kendi menfaatleri doğrultusunda satsalar hayatlarında görmedikleri Servet’in sahibi olurlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • 1 yılda 57.5 trilyon ne oldu?Anlatda öğrenelim.Bunu da bir cevap ver.
    0
    0
    Yanıtla
  • yeni trol,57.5 trilyon ne oldu buna da bir cevap bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Toplama çıkarma biliyormusunuz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Senin yönetimden ne çıkarın var..her yorumda şakşak yapıyorsun.. sanami sorup konuşacak millet.. gözün görmüyor mu takımın halini kimin adamisin sen
    0
    0
    Yanıtla
  • Ergün (3 yıl önce)
    Yusufu da satar gider
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (3 yıl önce)
    Afedersin Başkan kulüp 30 milyon TL ile sarsılıyorsa bu işi bırakacaksın. Bu parayı temin edecek kapasite yoksa boşuna o koltuğu meşgul etmeyeceksin. Bırak dediklerinde bıraksaydın bugün bunlar yaşanmayacaktı.
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (3 yıl önce)
    adil başkanın dediği ne şimdi bu.. Artık şehrimizin, siyasetçilerimizin, işadamlarımızın, herkesin bu takıma sahip çıkması lazım, yaa arkadaş klup başkanlığına geldiğiniz zaman onun bunun cebine güvenerekmi geldiniz. 50. dolara.. 100 bin ve 120. bin dolara adam aldını 2. milyon ve üç milyon yurolara sattınız. giderden çok gelir var ne yapttınız paraları. şimdide iş adamlarına. milletvekillerine. şehrin ileri gelenlerinden yardım istiyor. paranız yoksa istifa et git. neyi bekliyorsun. bir kaç topçu satıp ölemi gideceksiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (3 yıl önce)
    Madem öyle geçen sene başkan adayları çıktığı zaman, şehrin belediye başkanları ve siyasetçileri istifa et dediğin zaman neden bırakmadın Adil Efendi? Paralar, deniz bitti, kara göründü mü?
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (3 yıl önce)
    kimse kusura bakmayın adam getirsinler parayı bırakayım diyor gelen varmı yok. bırak diyorlar da adam bırakınca haydı yok kurul yok seçim o zamana kadar takım kalmaz ortada zaten. puanlar da uçar gider. Varsa herkesin güvendiği bir işadamı gelsin Adil başkan da bıraksın yoksa karabük gibi sonumuz kabus olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (3 yıl önce)
    İstifa et git bıktık senden neden istifa etmediğini herkes biliyor birçok usulsüzlük var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Taraftar sessiz kalmamalı artık yeter rahmetli Nurettin Soykan hariç her gelen başkan bu takımın sırtından kendine menfaat sağladı takımı bitirdi, kendi takımına sahip çıkan ancak bu takımın fedakar taraftarı olur, birlik zamanı kaybedecek zaman yok kimse elini kolunu sallayarak hesap vermeden gitmemeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan çeviķ bu takima istanbuldan çuval içinde para gönderirdi onun hakkını yemiyeljm
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (3 yıl önce)
    Ben herzaman yorumunuzu okuyorumda 7 sene önce malatyaya hangi iş adamı sahip çıktı malatyayı küme düşüren zengin iş adamları değilmi soruyorum adil gevrek 7 sene başkanlık yapmış malatyaya iyi veya kötü başkanlık yapan adil gevrek olmasaydı rüyasını gördünüz 1 ligi ben soruyorum para koyacaksın paranla oyuncu alacaksın yok öyle paranız varsa koyun parayı geçin adil beye rakip olun verin adamın parasını diyeceğim bu kadar
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (3 yıl önce)
    Ben herzaman yorumunuzu okuyorumda 7 sene önce malatyaya hangi iş adamı sahip çıktı malatyayı küme düşüren zengin iş adamları değilmi soruyorum adil gevrek 7 sene başkanlık yapmış malatyaya iyi veya kötü başkanlık yapan adil gevrek olmasaydı rüyasını gördünüz 1 ligi ben soruyorum para koyacaksın paranla oyuncu alacaksın yok öyle paranız varsa koyun parayı geçin adil beye rakip olun verin adamın parasını diyeceğim bu kadar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (3 yıl önce)
    Ilıcak,acıbadem,waikiki malatya spora başkan olmak sponsor olmak zorunda degilki bu söylediginiz işadamları dediginiz gibi Türkiye malolmuş insanlar malatyasporla sınırlı degillerki.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen zengin bir işadamı olsan hiç hesap veremeyen birine para verirmisin?Bu kadarını da mı?düşünemiyorsun?Allah akıl versin.Ne diyeyim?
    0
    0
    Yanıtla
  • beydağı (3 yıl önce)
    başkan istifayı düşünmüyor, zemini düzeltiriz, yardım bekliyoruz filan diyerek kendini kurtarmaya, taraftarla siyasileri b.başkanlarını karşı karşıya getirmeye çalışıyor, sezon başlamadan bırak dediler herkesi karşına aldın inatla bırakmadın, tek başına beceririm sanıp bırakman gerekirdi kim gelecekse de bütçeye göre takım oluştururdu , şimdi yarattığın bu enkaza kim gelir başkan olur, parayı başkası versin başkanlığı sen yap kim bu durumu kabul eder.
    0
    0
    Yanıtla
  • yusuf (3 yıl önce)
    Başkan zaten yükünü tuttun. ...Aile şirketinide iyice büyüttün....bırak git artık...malatya süper lige layık değil...amatör kentin amatör takımı....
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (3 yıl önce)
    yav kardeşim sana kimse güvenmiyor, o yüzdende sen oradayken kimse 1 lira vermez. ve sende bunu anlamıyorsun inadına koltuğa yapışıyorsun. geçen yıl herkes sana bırak git dedi. sen ne dedin sorunlar çözüldü, dres aldık, bir daha aynı hataları yapmayacağız, radikal kararlar alacağız falan filan. eee ne noldu herşey 4-5 ay sürdü. tüm camia ve malatyalılar olarak bir kez daha anladık ki senden süper lig takımına başkan olmaz. bir tek sen anlamadın. Adil Gevrek oradayken kimse takıma bir lira bile vermez. çünkü hiç kimse Adil Gevreğe güvenmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alperen K. (3 yıl önce)
    Sezon öncesi siyasilere kafa tuttun, biz iyi yonetiriz die. Ne oldu gevrek efendi, Malatya Büyükşehir ve ilçe belediyeler olmasaydı görürdük senin boyunun ölçüsünü. Su saatten sonra siyasilerin yerinde olsam bu gidene kadar destek vermezdik. Giderken de mevcut borcu üstlenip gidecek yani ceketini alıp gitmekten bahsetmiyorum. Adil Gevrek tam bir köylü kurnazisin.
    0
    0
    Yanıtla
  • çarmuzu prensi (3 yıl önce)
    Nerde malatya zengini ılıcak ve yalcinlar... ancak para alsınlar İstanbula İzmir yatirsinlar. bizden al oralara götür. Malatyaspor sahip çıkın gardas
    0
    0
    Yanıtla
  • Senden ne aldılar soyle de bilelim
    0
    0
    Yanıtla
  • çarmuzu prensi (3 yıl önce)Remzi uğraş isimli kullanıcı yorumuna
    burada kazanıyor oralara götürüyor . bende bise alamadılar ama vatandaş çok aldılar. sumerbank yediler daha ne olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Adil gevrek yarın paraları ödeyemez ve kendini kurtaramaz inşallah futbolcular dağılım gitmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Haca444 (3 yıl önce)
    Amacımız üzüm yemek mi bağciyı dõvmekmi Malatya'da bu işi yapacak kimse yok..sağolsunlar İstanbul'da yaşayıp Malatya õzlemiyle başkanlığı yapıyor başarılar gecensene düştük ama hisetigim bilerek düşürdü.. akıl almaz eleştiriler vardı.sanki birileri Malatyaspor başarısız olsun diye dua ediyor..destek olmamız lazım süper ligde kalallim yeter..yedi yıllık tecrübe var daha öncede gördük başkan olmak isteyenler i ikinci gün oradan buradan para isteyenler i elaziga bakalım Adıyaman'a.maraşa aklın yolu bir destekleyelim ..dokuzuncuyuz pandemi dönemi.. Galatasaray la iki.mactada başa baş oynadık bu şehir birlik beraberlik içinde olsa inan bu mütevazı kadroyla yenerdik tebrikler başkan tebrikler hoca tebrikler çocuklar durmak yok yola devam bu günlerde geçecek bir gün doğudan şampiyon çıkacaksa bu malatyaspor.olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne saçmalıyorsun sen takım küme düşüyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Muzaffer Başeğmez (3 yıl önce)
    çok kibirli bir açıklama, kimse gel paramı al diye kapına gelmez, başkan olarak kendin gideceksin zenginlerin ayağına, hatta Mastöp diye sana destek için basına ilan veren başkanı olduğun oluşum var, onlara gidip onlardan para isteyeceksin, madem destek için ilan verdiler samimilerse elleri ceplerine gider.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Siyasetçiler de işadamları da sana zamanında bırak git dedi.. şimdi mi aklın başına geldi... Dilenerek bu işler gitmez..
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (3 yıl önce)
    çöplere milyon eurolar verdin daha dün kasada para var bende transfer yaparım ama klübü batırmamak için yapmıyorum dediğin halde 140 milyon borç açıkladın yetmedi 19 tane daha çöp alıp tam batırdın gelsin alsınlar sezon başında defolsan en azından borç az olur alt lige az hasarla düşerdik
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Hele istifa edip git sahip çıkan olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Taraftar 44 (3 yıl önce)
    Adil bey madem öyle Şimdiye kadar nerdeydin kimseye birşey demedin şimdimi dilin çözüldü hesabını ver kongre iste aday çıkarmı çıkmazmı görürüz zaten iş çıkılmaz hal alınca söylüyorsun önce söylesen vatandaş herşeyi daha iyi görürdü evet STK milletvekilleri başkanlar ve işadamları şimdi davet ediyorsun göreceğiz.... kim ne yapar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    para nerede adil gevrek?
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay (3 yıl önce)
    Takke düştü kel göründü bu işin buralara geleceği aylar öncesinden belliydi zaten adil gevrek iyi bi insan olabilir fakat futbol takımı duygularda yönetilmez bu saatten sonra Allah yardımcımız olsun inş bi an önce gerekenler yapılır Geçen yıl yaşadığımızı bi daha yaşamayız
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (3 yıl önce)
    Birak git artik izdirap cektirme millete
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (3 yıl önce)
    Başkan,taraftarları üzüyorsunuz.Hesap,kitap yok sizlerde.Sizin yapacağınız en iyi şey lütfen hocayı da yanına alıp gitmeniz.ilkönce hesap vereceksiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Babuğdu (3 yıl önce)
    saha kötü. hava soğuk. para alamadılar diye oynaman oyuncular.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (3 yıl önce)
    Başkan da haklı. Herkes zor durumda. Hani o Malatya nın Türkiye ye malolmuş işadamları.wakiki, Acıbadem, Ilıcak neredesiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)Feryat isimli kullanıcı yorumuna
    Her kaosta şu soy isimlerini tekrarlamayın yapan zaten yapıyor borç içinde bırakılan takımı borçtan çıkarıp tertemiz istifasıyla versin bakın kimler sahip çıkıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu iş güven meselesi kimse parasını havaya savunmaz.Adil gevrek hiç güven vermiyor.Önce Adil bey sattığı oyunculardan kazandığı 7 milyon eurodan fazla kazandığı parayı bu klübün neyine harcamış?Bunu bir anlatsın ki diğer iş adamlarından yardım isteyelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Gecen yıllar açıklama yapmıştın kulüp borçsuz yada çok az borcu var diye, artı o kadar oyuncu sattın milyon eurolarla artı yayıncı kuruluş gelirleri... Aldığın futbolcuların zaten bir çoğu bonservissizdi ne oldu da bir anda bu kadar borç bu kadar büyüdü... Bunları açıklayın önce sayın Adil Gevrek.
    0
    0
    Yanıtla