SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Artık Hizmet Aşamasına Geldi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:44:47
A- A+ PAYLAŞ

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından yürütülen; Türkiye’deki İŞGEM’ler arasında ağ oluşturulması kapsamında oluşturulan Teknik Yardım Projesi’nin açılış toplantısı yapıldı. 

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası binasında yapılan toplantıya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Çekirdek, KOSGEB Kobi Proje Daire Başkanı A.Merih Özyılmaz, KOSGEB Malatya Müdürü Murat Seki,Teknik Proje Yardım  Proje Mesut Furzini, Bilim Sanayi Teknoloji Bakanlığı Proje sorumlusu Özden Karadağ, Proje Takım Lideri Peter Milford ve MTSO Genel Sekreteri Abdullah Duran katıldı. 

Toplantının çalışında kısa bir konuşma yapan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, KOSGEB Başkanlığı’nca yürütülen proje kapsamında AB Destekli 3 İŞGEM’den birinin Malatya’da yapıldığını belirterek, “Burası artık hizmet aşamasına gelmiştir. Bu İŞGEM ile birlikte KOBİ fidanlığımız daha da güçlenecektir ”dedi. 

Daha sonra toplantı MTSO Başkan vekili Mustafa Çekirdek başkanlığında sürdü. Çekirdek, sağlanacak teknik desteklerle birlikte İŞGEM’de faaliyet gösteren firmaların daha hızlı büyüyeceğini söyledi. 

KOSGEB Kobi Proje Daire Başkanı Merih Özyılmaz ise, 2. Organize Bölgesi’nde kurulan İŞGEM için teknik yardım projesini geliştirdiklerini belirterek, AB destekli bu projenin Malatya’ya hayırlı olmasını diledi. 

Heyet daha sonra teknik detaylar üzerinde çalışmalar yaptı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız