SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Artık Huzur İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:29:18
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Yücel İldiz ile Diyarbakırlı olan oyuncusu Vedat Budak, son terör olaylarıyla ilgili yaptıkları açıklamada, terör kabusunun bitmesini, huzur gelmesini istediklerini belirttiler.

"BİZİ DERİNDEN ÜZÜYOR.."

Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Yücel İldiz, yaşanan terör olaylarının kendilerini derinden üzdüğünü ifade ederek, “Umarım bu kabus sona erer” dedi. İldiz, kötü günlerin bir an önce bitmesini temenni ettiklerini söyledi.

Yücel İldiz, “Türkiye her güne kabusla uyanıyor. Yaşanan terör olayları bizi derinden üzüyor. Bir an önce ülkenin üzerindeki bu kabusun kalkmasını istiyoruz. Bunun bir rüya olduğunu görmek istiyoruz. Umarız sabah kalkarız bu işler biter. Çünkü bizim ülkemiz böyle şeylere layık değil. Güzel bir ülkemiz var. Umarım bu kabus sona erer. Söyleyecek de çok fazla bir şey yok” diye konuştu.

"ARTIK HUZUR İSTİYORUZ.."

Yeni Malatyasporlu futbolcu Vedat Budak da, son zamanda artan terör olaylarına değindi ve  kendisinin de Diyarbakırlı olduğunu hatırlatarak, akan kanın durmasını istediklerini söyledi.

Budak, “Şunu söyleyeyim ben Diyarbakırlıyım. Öncelikle ülkemizde son günlerde yaşayan olaylara değinmek istiyorum. Her şeyin önüne geçen şeyler vardır. Bu da insan hayatıdır. Müsabakalardan, maçlardan, şampiyonluklardan her şeyden daha önemlidir. Çok güzel bir ülkemiz var. Aynı ülkede aynı nefesi soluyoruz. Gencecik insanların ölmesini istemiyoruz. Artık televizyon izleyemiyoruz. Sürekli şehit haberleri geliyor. Dört mevsimi yaşayan tek ülkeyiz. Bunun kıymetini bilmeliyiz. Bizim ülkemizi kimse çekemiyor. Artık huzur istiyoruz. Yediğimiz ve içtiğimiz şeylerden zevk almamaya başladık. Biz, neyi paylaşamıyoruz? Lütfen dursun artık bu kan. Amaçsız şeylerin peşinden koşmayalım”dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız