SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Artık Köye Doğalgaz İsteniyor"

A- A+ PAYLAŞ
AKP Milletvekili Öznur Çalık ile parti il yöneticilerinden bir grup, İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevine vekaleten atanan İrfan Kaya'yı ziyaret ederek, bir süre önce atandığı görev nedeniyle kutladılar. Milletvekili Çalık, köylerin yol ve su sorununun çözümlendiğini, bir köy muhtarının kendilerinden doğalgaz ve teleferik istediğini söyledi.
 
Milletvekili ve beraberindekilerin ziyaretine ilişkin olarak Özel İdare'nin basın kuruluşlarına ilettiği bülten şöyle:
 
"Ak Parti Milletvekili Öznur Çalık ve AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya’yı makamında ziyaret ettiler.
 
Ziyarette, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve AK Parti Yönetim kurulu üyeleri, Ömer Budak, Hasan Göğüş, Abuzer Karakaya, Nuh Boyraz,Abuzer Altun,Mehmet Ali Doğan ve Belediye meclis Üyesi Yasemin Kurt  hazır bulundu. 
 
İl özel idaresi genel sekteri İrfan Kaya ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti şöyle dile getirdi.’’ Sayın vekilim güveninize laik olmaya çalışacağız. Ekibimizle istenilen başarıyı yakalayacağız. Siz halkın için den gelen, onları dinleyen ve herkesin takdirini kazanan birisiniz. Sizi takdir ediyoruz. Bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim hoş geldiniz.
 
AK Parti Milletvekili Öznur Çalık,’’ 3 Kasım 2002 Ak Parti iktidarından sonra yapmış olduğumuz yasal değişikliklerle çok önemli yollar kat ettik. Bunlardan en önemlisi yerel yönetimlerde İl özel idarelerin yetkililerini artırılarak, bütçesini artırarak yerel yönetimi canlandırdık. O günden itibaren KÖYDES projelerini hayata geçirmek il özel idarelerimize nasip oldu. O günden itibaren görevde buluna değerli genel sekreterlerimiz bulundu. O günden bu yana yaklaşık 100 trilyonun üzerinde bir rakamı Malatya’nın köy yolarında, içme sularında ve alt yapı hizmetlerinde kullandık. Bu gün artık çamurlu olan köyümüz kalmamış vaziyette. İçme suyu olmayan köyümüz kalmamış vaziyette, bir köy ziyaretinde muhtarımız bizlere’’ sayın vekilim köyümüze suyumuz, yolumuz, elektriğimiz geldi,  bütün sorunlarımız bitti, sizden doğalgaz ve teleferik istiyoruz dedi’’dolaysıyla hayat standartlarını ve yaşam standartlarını bir partinin ve iktidarın sahibi olarak yapmak bizlere gurur veriyor. Bu gurur sizlerin aracılığı ile yaşıyoruz. Siz bu teşkilatın içinde yetişmiş her kademesinde görev almış çok değerli bir kardeşimizsiniz. Burada çalışan arkadaşlarımızda, meclis üyelerimizde. Malatya kamuoyunda çok pozitif bir kanata sahip, inşallah Malatya’nın bu teveccühüne laik olmaya çalışacaksınız. Biz 24 saat gece gündüz çalışıyoruz. Kurum içinde ki birimlerinde göstermiş olduğunuz başarıyı, bütün birimlere yayacaksınız. Bu kurum içinde bulunan tüm çalışanlarınızla başarılı olacağınıza inanıyorum. Göreviniz hayırlı olsun diyorum’’dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız