SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Artık Söz Vatandaşta"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:18:43
A- A+ PAYLAŞ

 Saadet Partisi (SP) Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mimar Yaşar Köksal, Yeşiltepeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği'ni ziyaret etti. 

30 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesi son gezi ve ziyaretlerini yaparak seçim çalışmalarını büyük ölçüde tamamlayan Mimar Yaşar Köksal, dernek ziyaretinde yaptığı konuşmada, "Yaklaşık iki aydır çalışıyoruz. Yeşilyurt merkez ilçemizi nasıl planlayacağımızı, yöneticilik anlayışımızı, nasıl bir belediyecilik düşündüğümüzü, esnafımızın yüzünü güldürecek projelerimizi, işsizlik ve istihdama yönelik neler yapacağımızı, milli ve manevi değerlerimizi koruyacak güçlendirecek projelerimizi ve yaşanılabilir bir Yeşilyurt'u hangi projelerle, hangi kaynakla oluşturacağımızı detaylarıyla birlikte anlatmaya çalıştık. Artık söz vatandaşta. 30 Mart Pazar günü oy kullanacaksınız. Tabii oy kullanmak bir kağıda mühür basıp, sandığa atmak kadar basit bir işlem değil. Kullanılan oyun bir mesuliyeti ve sorumluluğu vardır. Cenab-ı hak Kuran'da, 'Emaneti ehil olana veriniz' diye emrediyor. Peygamber Efendimiz ise, 'Sebep olan, yapan gibidir' diyor. Diyelim 40 kişilik bir otobüsünüz var, bunu bir şoföre teslim edeceksiniz. Önünüze 4 tane şoför adayı gelmiş, bunlardan bir tanesinin ağır vasıta ehliyeti, tecrübesi var, diğerlerinin hiçbir şeyi yok fakat bir tanesi diyor ki, 'Ehliyetim yok ama amcamın selamı var, otobüsü bana emanet edin.' Siz olsanız ehliyeti olmayan adama 40 kişilik otobüsü sırf amcasının selamı var diye teslim eder misiniz? Şimdi bir yerel seçim arifesindeyiz. Pazar günü oy kullanacaksınız. 100 bin hektarlık, 280 bin kişinin yaşadığı Yeşilyurt'un başkanını seçeceksiniz. Ben gerekli hassasiyeti tüm Malatyalıların göstereceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız