SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Artık Surda Bir Gedik Açtık.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:00:08
A- A+ PAYLAŞ

AKP Battalgazi 5. Olağan İlçe Kongresini yaptı, başkan Osman Güder kongrede güven tazeledi. 

Malatya Büyükşehir Belediye konferans salonunda gerçekleştirilen kongrede konuşan AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Malatya'nın çevre yolu, 500 milyon TL'lik yatırım programına alındı. İhalesi firmalarımız tarafından verildi ve tarihi belli oldu. İnşallah çevre yolunu Malatya'ya kazandırıyoruz. Çok uzadığını biliyoruz. Allah hayırlı uğurlu etsin" dedi.

Çalık, Malatya'nın 2023'e çevre yolu, yeşil kuşak, aile ve kadın sağlık merkezleriyle, yürüme yollarıyla girdiğini ifade ederek, "O hedeflerin içerisinde bir tanesi var ki, ticaretiyle Malatya'yı yeniden ayağa kaldıracak. Ulaşımıyla Malatya'yı yeniden ayağa kaldıracak. Tüm Malatyalılar bunu gönülden istiyor. Konya-İstanbul Hızı Tren açılışına katıldık. O hızlı treni görmek hepimizi için büyük bir gurur. Yüksek Hızlı Tren ülkesi oluyoruz. Yüksek Hızlı Tren ülkesi olurken, Malatya'nın es geçilme ihtimali yok. Bakanımıza, Müsteşarımıza ve Genel Müdüre gittik. Konya'daki açılış programında da bunu bir kez daha dile getirdik. Hızlı Tren'in proje ihalesinin yapılacağı tarihi yazısıyla bize verdiler. Malatya'yı doğu ve batı ile buluşturacak, Yüksek Hızlı Tren'in proje ihalesi 14 Ocak'ta yapılacak" şeklinde konuştu.

AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci de 2001 yılında 'Karanlıkta hiçbir şey kalmayacak' diye yola çıktıklarını belirterek, "Yolsuzlukla, yasaklarla mücadele ettik. Allah'a hamdolsun geldiğimiz noktada bunların mücadelesini veren, bu yolda çaba sarf eden, bu yolda koşturan bir teşkilatla beraber yolumuza devam ediyoruz. Halkla beraber yürüyoruz. Halkla beraber yürümeye de devam edeceğiz" diye konuştu.

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin de, her zaman halkın yanında durduklarını kaydederek şunları söyledi: "AK Parti bugüne kadar, bizden önceki siyasi partilerin göstermiş olduğu bir takım yanlış icraatlara hiçbir zaman ödün vermedi. Bu ülkede yaşanan yasaklara bakıyoruz, saymakla bitiremiyoruz. Ama 2002'den bu tarafa o yasaklar adına ne kaldı? Şimdi o yasaklardan bahsedemeyiz."

AKP Malatya Milletvekili Cemal Akın da, Avrupa'nın şımarıklığına karşı Türkiye'nin söz ve davranışlarıyla cevap verdiğini belirterek, "Avrupa Birliği'nin (AB) Türkiye ile ilgili almış olduğu bir karar var. Avrupa Birliği, IMF hale geçmişte yaşıyor. Onlar zannediyorlar ki, gönderdikleri herhangi bir memurunun karşısında Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı, öğretmeninin karşısındaki bir ilkokul çocuğu gibi duracak. Artık biz surda bir gedik açtık mukaddes mi mukaddes, Avrupalı artık sen nereden esersen es" ifadelerini kullandı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, AKP teşkilatlarının kan tazelemelerini yaptığını kaydederek, "Birlikteliğimizi ve beraberliğimizi pekiştirerek, seçime güçlü bir şekilde gireceğiz" dedi.

Çakır, büyükşehirin Malatya için birer şans olduğunu ifade ederek, "Bizim üzerimize düşen daha çok çalışarak, hizmet götürebilmek. Sadece rutin belediyecilik hizmetleriyle yetinmemiz mümkün değil. Dolayısıyla da görevimizi yapmamış oluruz. Geçen dönemde 5 yıl içerisinde yapmış olduğumuz çok güzel çalışmalar vardı. Bunun yanında devam eden projelerimiz bulunuyordu. Şuan çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor" diye konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da, Battalgazi'yi mazisine layık istikbale kavuşturmak için çalıştıklarını ifade etti. Gürkan, yapacakları hizmetle yeni destanlar yazacaklarını kaydederek, geride kalan 8 ay içerisinde azımsanmayacak çok güzel işler yaptıklarını belirtti.

AKP Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder ise, "Biz, sizler için varız. Sizlerin mutlu olduğu kadar, mutlu olabileceğimizin idraki içerisinde çalışıyoruz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından seçime geçildi. 

AKP Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder, tek liste halinde girdiği seçimde, güven tazeledi. Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM KURULU (ASIL): Osman Güder, Abuzer Ay, Ali Polatbaş, Ali Rıza Bahşi, Azize Yücetaş, Basri Kahveci, Bekir Toksöz, Canan Candan, Celal Şerefhanlı, Çiçek Gümüşboğa, Erdoğan Özpolat, Gökmen Yağlıcı, Hacı Ahmet Yanar, Hacı Ali Tankız, Hadi Bayındır, Hanife Bakan, Hasan Van, Mehmet Acun, Mehmet Şahin Saruhan, Metin Özcan, Metin ünlü, Muhammet Ali Yurtsever, Murat Görgeç, Mustafa Tercan, Mustafa Yetiş, Nevzat Hakverdi, Nurettin Yıldırım, Ramazan Ayhan, Ramazan Han, Yaşar Özdemir,

YÖNETİM KURULU (YEDEK): Ersin Ülger, Aslı Reyhan Yılmaz, Mehmet Babacan, Emine Bükte, Erdal Evren, Hikmet Buluş, Mehmet Geçer, Ekrem Karaaslan, Recep Akdağ, Ramazan Akduman, Muhammet Çolak, Korkut Topçu, Cahit Yıldırım, Hüseyin Kanar, Şaban Kaya, Ekrem Kamal, Dursun Yeşilova, Mehmet Erkuş, Hasan Polat, Sümeyra Korkut, Abuzer Tetik, Cebrail Barut, Sevgi Çolak, Faruk Aslan, Yusuf Ekinci, Gürsel Sarıkaya, Fatih Yücel, Şahin Kaymaz, Erkam Kahveci, Mehmet Tankız.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız