SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Artık Telafisi Olmayan Maçlar Var"

0
Güncellendi - 2017-02-20 22:00:07
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un takım kaptanı Sedat Ağçay, “Şu an lideriz, bu liderliği de korumak için önümüzdeki Gaziantep Büyükşehir maçını almamız lazım. Ligin ilk yarısında yakaladığımız bir seri vardı, ikinci yarıda da böyle bir seri yakalamak istiyoruz” dedi.

Nurettin Soykan Tesisleri’nde takımın Malatya’daki son çalışması öncesinde İHA’ya konuşan tecrübeli futbolcu, şampiyonluk şansları ve takımın durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Liderlik koltuğunu bırakmak istemediklerini belirten Sedat, “Şu an lideriz, bu liderliği de korumak için önümüzdeki Gaziantep Büyükşehir maçını almamız lazım. Ligin ilk yarısında yakaladığımız bir seri vardı, ikinci yarıda da böyle bir seri yakalamak istiyoruz. İnşallah o yönde de ilerleyeceğiz. Bu haftada o maçlardan bir tanesi. İyi hazırlanıyoruz. Maç pazartesi gününe ertelendi. Birazcık daha çalışmaya vaktimiz oldu. İnşallah sonuç olarak da güzel bir sonuçla döneriz” dedi.

“Süreçte daralıyor, artık telafisi olmayan maçlar var”

2 hafta önce oynadıkları ve 3-0 kaybettikleri Samsun maçının psikolojisinden galip gelerek kurtulduklarını da kaydeden Sedat, “Oynadığımız bir Samsun maçımız vardı. Kötü bir oyunun yanında kötü de bir hakem vardı o maçta. O psikolojiden çıkmak adına Denizli maçı bizim açımızdan önemliydi. O maçtan da yüzümüzün akıyla çıktık çok şükür. Aldığımız liderliği korumak için önümüzdeki Gaziantep maçını da almamız lazım. İnşallah o yönde de çalışmalarımız devam ediyor. Şunu söyleyebilirim, Samsun maçındaki kötü oyun bir daha olmaz. Bu döngüden böyle çıkmak bizim için iyi oldu. Çünkü hem iyi futbol, hem de iyi skor oldu bizim için. Süreçte daralıyor, artık telafisi olmayan maçlar var. O yüzden en az zararla atlatıp, sonuca ulaşmak istiyoruz. Hedefimiz Süper Lig. İyi futbol oynuyoruz, çünkü biz iyi bir takımız. Biz bireysel yetenekli değil, takım olarak yetenekli bir takımız. Bütün olarak da bunu sahaya yansıttığımızda güzel skorlar da geliyor. İzleyenler de keyif alıyor. İnşallah bunu devam ettirmek istiyoruz” ifadesini kullandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Mehmet (7 yıl önce)
    Sayın Editör: hakaret, rencide edici, saygısız ifadeler, cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, suçluyu ya da suçu övücü, uygunsuz gönderici adı, 'naylon- uyduruk' mail adresli, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır" ifadesine rağmen takımın ikinci kaptanı olan kişiye "bu adam" ve "vasıfsız" gibi en azından önemli bir maç öncesi moral bozucu ifadelere yer vermenizi yine sizin takdirinize bırakıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (7 yıl önce)
    Topçu degil çoban bile olmaz bundan
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Bu adam hangi maçtan önce demeç verse o maçta puan kaybediyoruz inşallah bu sefer kaybetmeyiz bu vasıfsızı görünce hemen aklıma geldi
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen
    0
    0
    Yanıtla