SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Artık VIP Sertifikalılar

A- A+ PAYLAŞ

VIP Önemli Kişileri Koruma Kursuna katılan Malatya Emniyet Müdürlüğü Koruma Şubesi'nde görevli 44 polise belgeleri düzenlenen törenle verildi.

Halk Eğitim Merkezi'nin salonunda düzenlenen törene Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf İzzettin Cengiz, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ile davetliler katıldılar.

Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, "Geldiğimiz günden beri ilimizde bir eksiklik hissediliyordu. Malatya jeopolitik özelliği ile çok önemli bir noktada bulunuyor. Buna paralel olarak dünyada hiç bir örneği olmayan terör örgütü sayısı Türkiye'de çok fazladır. Bu sebeple devlet büyüklerimizi ve çok önemli bürokratlarımızı korumamız gerekiyor. Devlet kendi görevlilerini koruyamazsa, vatandaşı nasıl koruyacaktır. Bizde koruma görevi yapan arkadaşlarımızın görevlerini daha iyi yapmalarını sağlamak için böyle bir kursu düzenledik. 10 günden beri kursumuz devam etti. Polislerimiz koruma görevinin nasıl yapılacağını öğrenerek bundan sonra daha bilinçli görev yapacaklardır" dedi.

Vali Halil İbrahim Daşöz ise, "Polis teşkilatımızın, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlaması, kamu güvenliğini sağlamasında ne kadar hayati bir görev yaptığını çok iyi biliyoruz. Polislerimizin mesleğe alınma ve yetiştirilmesi eskisi ile kıyaslanmayacak derecede ileridir. Polisimiz artık çok daha yetenekli hale gelmiştir. eğitimin ve kalitenin bir sınırı yoktur. Hep daha ileriye gitme mecburiyetimiz var" diye konuştu.

Yapılan konuşmalardan sonra Malatya Emniyet Müdürlüğü Koruma Şubesi'nde görevli 44 polis, belgelerini aldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız