SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Artık Yeter Diyeceksiniz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:18:13
A- A+ PAYLAŞ

30 Mart yerel seçime yaklaşılması sebebiyle seçim çalışmalarına hız veren Cumhuriyet Halk Partisi Hamidiye Mahallesi esnafını ziyaret ederek Taştepe Mahallesi’nde toplantı gerçekleştirdi.

ŞAVATA: “PARTİLER DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZİDİR”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Battalgazi Merkez Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya, yanında partililerle birlikte Hamidiye Mahallesi esnafını ziyaret ederek projelerini anlattı.

Hamide Mahallesi esnaf ziyareti sırasında Malatya İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata ile karşılaşan Kaya, bir süre ayakta sohbet etti.

Sohbet esnasında Kaya’ya başarılar dileyen Şavata, partilerin demokrasinin olmazsa olmaz koşulu olduğunu söyleyerek Kaya’ya aday olması nedeniyle halka hizmet götüreceğini belirtti.

Hamidiye Mahalle esnafından biri artık esnaflık yapmaktan bıktığını belirterek esnafların yüzde atmış beşinin iflas ettiğini artık bir çarkın adamı olunmaması, hizmet için aday olunması gerektiğin ifade ederek iktidar partisine sitemde bulundu.

“VİCDANLARINIZA DANIŞARAK OY KULLANIN”

Esnaf ziyaretinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Battalgazi Merkez Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Battalgazi İl Başkanı Abdulvahap Ayzabar, partililer Taştepe Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Taştepe Mahallesi toplantısında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Battalgazi İl Başkanı Abdulvahap Ayzabar, Taştepe Mahallesinin çevreyolu altı tabiri ile üvey evlat muamelesi gördüğünü belirterek şunları söyledi: “Çevre yolunun altında kalan yerlerin hali belli, bunu en iyi yaşayan sizsiniz. Burada hayatın ne kadar zor olduğunu en iyi sizler biliyorsunuz. Taştepe Mahallesi Yıllardır ihmal edilmiş bir çevre ve mahalledir. Bu mahallenin refah düzeyinin yükselmesi için bu mahalleye el atılması lazım. Ama her nedense bugüne kadar bu mahallelere el atmayanlar, yeni sezilerin huzuruna çıkıp oy istiyorlar. Ben bunu sizin vicdanlarınıza havale ediyoruz. Sizin vicdanlarınızın çok nezih olduğunu biliyorum. Artık yeter diyeceksiniz. Avutulmak istemiyoruz diyeceksiniz. Kandırılmak istemiyoruz diyeceksiniz. Vicdanlarınıza danışarak oy vereceksiniz”

“AK PARTİ DİYE BİR PARTİ OLMAYACAK”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Battalgazi Belediye Başkan Adayı Kurtar kaya ise Taştepe Mahallesinde yaptığı konuşmada iktidar partisini sert bir dille eleştirerek, AK Parti diye bir partinin olmayacağını söyledi.

Kaya, “Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Türkiye’nin en büyük partisi, doksan bir yıllık dev çınar. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) karşısında olan bir partinin Cumhuriyet Halk Partisi’ne gücü yetmez. Bazı çirkin söylentiler çıkaranları da onları sizin taktirine bırakıyorum. Eminim ki gelecek dönemde AK Parti diye bir parti kalmayacak. Nasıl ki DYP, Türk siyasi tarihinde silindiyse AK Parti diye bir partide kalmayacak. Artık bu zulüm, bu yolsuzluklar, bu rüşvet çarkları son bulacak”dedi.

“TAŞTEPE MAHALLESİ MAKUS TALİHİNİ BİZİMLE YENECEK”

Kaya Taştepe Mahallesi’nin makus talihini CHP ile yeneceğini ve bu makus talihi değiştirmenin bilgi ve deneyiminin olduğunu belirterek şunları söyledi: “Çevreyolu’nun altında kalan Taştepe’nin kırk yıllık bu makus talihini hep birlikte değiştireceğiz. Seçimden önce buraya gelen belediye başkan adayları sizlere söz verdiler. Ama sözlerinde durmadılar. Ben diyorum ki bende bu bilgi ve donanım var. Sizlerin arasından çıktık. Dolayısıyla bu kararlılığı göstereceğiz. Ve kırk yıllık bu kaderi sizlerle beraber değiştireceğiz. Artık vatandaşlarımız arasında ayrımcılığı, eşitsizliğe bir son vereceğiz. Özgür bir belediyeciliği sizlerle beraber el ele kol kola yapacağız. Türkiye, Taştepe Mahallesi huzurlu günlere kavuşacak. Taştepe Mahallesi üvey evlat muamelesi görmekten kurtulacak. Battalgazi Belediye Hastanesi kurulmasının sözünü veriyoruz. Taştepe’nin makus talihini değiştireceğiz. Bizlere güvenip seçerseniz. Beş yıl boyunca sizlerin arasında, sizlere hizmet etmek için elimden gelen bütün imkanlar ve belediyenin bütün imkanlarını sizlerin ayağına getireceğimiz sözünü veriyorum”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız