SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Artırmak İçin Uğraşıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:00:02
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Teşkilatı 'Dünden Bugüne' Teşkilatla Kahvaltı Programı’nda bir araya gelerek, 1 Kasım seçimleriyle ilgili istişarede bulundu.

Ramada Altın Kayısı Otel'de gerçekleştirilen toplantıda açılış konuşmasını yapan AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, "7 Haziran'da herkesin malumu 18 sandalye eksiği ile tek başımıza iktidar olamadık. AK Parti, kuruluşundan bugüne kadar tek başına ülkemizdeki idareyi elinde tutmaktadır. Sizlerin de desteğiyle 1 Kasım'da eksik kalan 18 sandalyeden daha fazlasını alarak, Cenab-ı Allah inşallah bize tek başına iktidarı nasip eder” dedi. 

ÇAKIR: BİZİM DAVAMIZ ÜLKE DAVASI

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise bir davaya gönül vererek, yola çıktıklarını ifade etti. Davalarının geleceğin Türkiye'sini inşa etme davası olduğunu kaydeden Çakır, "Partimizin ve ülkemizin geldiği bugüne hamd ediyoruz. Ama üzerimizdeki sorumluluk her geçen gün artıyor. Dolayısıyla biz, bir davaya gönül vererek yola çıktık. Tabi dava, siyasi bir dava değil, dava ülke, gelecek, kalkınma, değerler, demokrasi ve özgürlükler davası. Dolayısıyla geleceğin Türkiye'sinin inşa edilmesi davası. Karınca kararınca biz bu yola çıkarken, gönül verirken tek bir hedefimiz vardı. Bu mihman üzerinde kenetlendik” diye konuştu. 

Başkan Çakır Türkiye'de artık birçok şeyin eskisi gibi olmadığına da dikkat çekerek, “Tabi bugüne kadar birçok başarı gösterdik. Geriye dönüp baktığınız zaman ülkemizde, Cumhuriyet tarihinde yapılmayan her alanda onlarca hizmeti ak iktidarlar döneminde ülkemiz kazanmış oldu” ifadelerine yer verdi.

ÖZHAN: OLDUKÇA ANLAMLI BİR BULUŞMA

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Taha Özhan da, İl Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen 'Dünden Bugüne' buluşmasının oldukça anlamlı ve kalıcı bir buluşma olduğunu belirtti. “Seçimlerin arifesindeyiz” diyen Özhan, şöyle konuştu:

“7 Haziran neticesini telafi ve tadilatını yapmaya çalışıyoruz. Bunun da doğrudan adresi aslında bu toplantının hedeflediği şey. Muhakkak seçimlerde oyumuzu artırmak için uğraşacağız, uğraşıyoruz, çaba sarf ediyoruz. ‘Ama bunun en vurucu, en dikkat çeken ve en sonuç alıcı alanı neresidir?’ diye sorulsa, kesinlikle bu toplantının amacı diyebiliriz. Bizim şöyle bir AK Parti dünyamız var; bize bir kez oy vermiş olanlar, AK Parti'ye bu seçimde oy verdiğinde bizim bütün bu kampanyamız, amaçladığımız şeyler, 7 Haziran kazası, toplamda Türkiye'nin kavuşması gereken tek başına güçlü ve istikrarlı bir iktidar. Bunların hepsi tek seferde çözülür. Başka hiçbir partiden AK Parti'ye oy kayışı olmasa bile, bize bir kez oy vermiş, bir kez AK Parti ailesi içerisinde yer almış olan kardeşlerimiz bu seçimde tekrar oy kullansalar, bütün tek başına iktidar tartışmaları hızla bitebilir. Çünkü AK Parti oy tabanı, yüzde 90'ların üzerinde parti sadakati olan bir parti. Normal şartlarda merkez siyaseti tahkim etmiş bir partinin, parti sadakati bu kadar olmayabilir. Geçmişte merkez siyasi partilerin hiçbirisinde parti tabanlarında parti sadakati bu düzeyde olmadı. Ama AK Parti'de durum böyle.

AK Parti'ye oy verenler, yüzde 90'ların üzerinde AK Parti'den başka bir yere gitmeyeceklerini ifade ettiler. Dolayısıyla biz o arada bir sebeple, bir şekilde, bir vesileyle her neden dolayı hayata geçerse geçsin bir şekilde AK Parti'den uzaklaşmış, son seçimde oy vermemiş, 2002'de oy vermiş 2007'de vermemiş, 2009'da oy vermemiş ama 2011'de vermiş, ama bir şekilde AK Parti geniş ailesinin içerisinde yer almış kardeşlerimizi bu seçimde sandığa götürmek durumundayız. Onların desteğiyle başka hiç kimseye ihtiyaç duymadan 1 Kasım problemini çözmüş oluruz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız