SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Artmasını Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:33:41
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) Başkanı İbrahim Güngör, “Her partiye eşit mesafede, istihdam arttırmak için çaba gösteren dernek, bir sivil toplum kuruluşuyuz” dedi. 

MASİAD Başkanı İbrahim Güngör ve dernek yönetim kurulu üyeleri, Malatya Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti i gerçekleştirdi.

Ziyarette konuşan Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, kendisinin Kahramanmaraşlı olduğunu hatırlatıp, Erzurum’da 6 yıl görev yaptıktan sonra Malatya’ya atandığını belirtti.

Bugünlerde torba yasası çerçevesinde çıkan vergi borçlarının yapılandırması ile meşgul olduklarını belirten Poyraz, ay sonunda sona erecek olan vergi borçlarının yapılandırması imkanından borçluların yararlanmalarını istedi. Bugüne kadar yüzde 23 kadar başvuru olduğunu aktaran Poyraz, “Önümüzdeki günlerde başvurunun artmasını bekliyoruz” dedi.

MASİAD Başkanı İbrahim Güngör ise, gerek MASİAD’ın faaliyetleri ve gerekse de bağlı bulundukları Fırat Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu (FIRATSİFED) hakkında bilgi aktardı. Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli illerinin bağlı bulunduğu FIRATSİFED’in 9 derneğin bir araya gelmesi ile kurulduğunu ve 250 üyesi bulunduğunu ve yaklaşık 20 bin kişiyi çalıştırdıklarını söyleyen Güngör, MASİAD olarak da 8 bin 500 civarında çalışanımız var” ifadelerini kullandı.

“Her partiye eşit mesafede, istihdam arttırmak için çaba gösteren dernek, bir sivil toplum kuruluşuyuz” diyen Güngör, proje çalışmaları yaptıklarını da kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız