SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arturo Mina Copa America'da Yer Alacak

0
Güncellendi - 2019-06-13 20:53:09
Arturo Mina Copa America'da Yer Alacak
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un Ekvatorlu defans oyuncusu Arturo Rafeal Mina Meza, Copa America'da yer alacak.

Futbolda heyecan Güney Amerika'da sürecek. 2019 Copa America'ya Brezilya ev sahipliği yapacak. Turnuvada 12 takım mücadele edecek. Messi, Aguero, Cavani ve Rodriguez gibi yıldızların sahne alacağı futbol şöleninde Evkur Yeni Malatyaspor'un Ekvatorlu defans oyuncusu Arturo Rafeal Mina Meza da yer alacak. Turnuva 14 Haziran-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Copa America'da 12 takım, 4'erli 3 grupta yer alacak. Ev sahibi Brezilya'nın bulunduğu A Grubu'nda Bolivya, Venezuela ve Peru mücadele edecek. B Grubu'nda ise Arjantin, Kolombiya, Paraguay ve Katar karşılaşacak. C Grubu'nda ise Uruguay, Ekvator, Japonya ve Şili karşı karşıya gelecek.

2019 Copa America'da Türkiye'de forma giyen futbolcular da sahne alacak. Ekvador'da Evkur Yeni Malatyaspor'dan Arturo Mina, Şili'de Beşiktaş'tan Gary Medel, Aytemiz Alanyaspor'dan Junior Fernandes ve Fenerbahçe'den Mauricio Isla, Uruguay'da Galatasaray'dan Fernando Muslera, Peru'da Atiker Konyaspor'dan Paolo Hurtado forma giyecek.

Evkur Yeni Malatyaspor'un 28 yaşındaki Ekvatorlu defans oyuncusu Arturo Mina, geçen sezon Spor Toto Süper Lig'de Evkur Yeni Malatyaspor formasıyla 26 karşılaşmada 2 bin 175 dakika görev aldı. Takımın en istikrarlı oyuncuları arasında yer alan Mina, 26 karşılaşmada 3 gol kaydedip, 2'de asist yaptı.

Evkur Yeni Malatyaspor ilse 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Mina; Club Atlético River Plate, CD Macará, Independiente del Valle takımlarının formalarını giydi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • kaplan44 (4 yıl önce)
    mina ve chabke can can..
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulcelil Pelitoğlu (4 yıl önce)
    Malatyaspor'un en istikrarlı ve de en kaliteli oyuncusu bence.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (4 yıl önce)
    Yönetim Mina ve aleksic hemen kontrant uzatmalıyız
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (4 yıl önce)
    Uçağa binip Malatya'ya uçtuğu ilk gün 44 numara bu adama yakışır diye yazmıştım...
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (4 yıl önce)
    HELAL SANA MİNA. Orada da kendini göstereceğine eminim.
    0
    0
    Yanıtla